torsdag 19 december 2013

Använder du PMT ?

Har fått in en del frågor som rör Prematchtrading verktyget. Många undrar om jag använder det frekvent och svaret på den frågan är JA. Jag använder det varje helg (lördag-söndag) för att tjäna lite pengar innan matcher går In-Play på Betfair. När jag började så var min kassa 20.000 kr och denna har ökats till exakt 31.534 kr. Det blir en inkomst på 11.534 kr och det är inte helt fel.

Många undrar även om jag rekommenderar verktyget till de som har lite mindre startkassa. Som t.ex 1000-2000 kr. Svaret på den frågan är JA men då bör man vara aktiv flera dagar i veckan för att det ska va lönt. Det allra bästa hade varit att börja med en bankrulle på mellan 5000-10.000 kr. Då kan man vara med på allvar redan från början.

Jag rekommenderar PMT till alla som vill öka sitt Betfairkonto i långsam takt men å andra sidan extremt säkert. Innan jag upptäckte PMT så var jag nästan aldrig aktiv på Resultatmarknaden innan matchen drog igång men nu är det min primära prematch marknad.

Mitt nästa mål är att få ihop 50.000 kr! Jag hoppas att detta blir verklighet i slutet på Januari 2014 :)

Här är den senaste videon från grabbarna bakom PMT där dem förklarar hur du kan casha in med hjälp av Draw Inflation (DI).4 kommentarer:

 1. Roligt, får man fråga hur lång tid behövde du för den konto ökning med 11 534 kr?

  SvaraRadera
 2. Det har tagit 3 månader och 2 veckor.

  SvaraRadera
 3. Tjena!
  3 månader och 2 veckor - kan du uppskatta hur många timmar per dag eller i sin helhet som du har lagt ner?

  Hälsningar Richard

  SvaraRadera
 4. Det är inte särskilt mycket tid som behöver läggas ner. När man loggar in på PMT så brukar jag bege mig till deras chatt.

  Där tipsar andra prenumeranter om tradinglägen nästan hela tiden (iallafall på helgerna) och det är då bara att kopiera.

  Fungerar utmärkt!

  SvaraRadera