lördag 7 december 2013

Tradingspel nummer 149: Crystal Palace - Cardiff

Tradingmetod: Variant 2 På Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och 75% försäkring på "resultat 2"

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Det såg oerhört dystert ut för Crystal Palace och man radade upp förluster och släppte även in ganska mycket mål. Men efter Tony Pulis intåg i klubben så har man genast förbättrat sig. Pulis har tagit in "Stoke mentaliteten" i klubben. Vad menar jag då ? Jo, att lägga sig på försvar och sen försöka vinna matcherna med 1-0. Trist att kolla på men i många fall väldigt effektivt.

Formen är nu på väg upp och man har har bara 1 förlust på de 4 senaste matcherna.

Cardiff hade enorm motivation och kämpaglöd när säsongen började men nu har man börjat att tappa fart. Och det rejält... Det räcker inte att man spelar riktigt bra fotboll mot storklubbarna. Man måste även ta poäng och vinna de matcher där motståndet är lite halvkasst. Tycker att det fina spelet i början på säsongen är som bortblåst och idag blir ett pånyttfött Crystal Palace en svår nöt att knäcka tror jag.

Cardiff har bara en bortavinst och man har bara lyckats producera 4 mål på bortaplan.

Den här helgen tänkte jag vinna lite "julklappspengar" då jag nästa vecka ska ut på julklappsjakt. Och chansen till vinst i den här matchen känns ganska sannolik med Fotbollspengars geniala Variant 2 På Cashmakermetoden :)

2 kommentarer: