tisdag 10 december 2013

Tradingspel nummer 150: Real Sociedad - Leverkusen

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: VINST :)

Kommentar/Analys:


Real Sociedads Champions League äventyr den här säsongen har inte varit alltför trevligt. På 5 matcher har tagit 1 poäng och man har bara gjort ett enda mål. Defensiven har inte varit särskilt bra den heller. 9 insläppta på 5 matcher. Man kommer att sluta sist i gruppen och kvällens match betyder ingenting. Man har inte ens möjligheten att kvalificera sig för Europa League.

Leverkusen hade ett riktigt bra läge i förra matchen mot Man United. En vinst där och chanserna till avancemang hade sett väldigt ljusa ut. Vad händer ? Jo, man totalt kollapsar och förlorar med 0-5... Stundens allvar blev förmodligen för mycket men efter den matchen så har man hittat formen igen. 3 raka vinster i Bundesliga och nu sist tog man en fantastiskt fin bortaseger när man vann över Dortmund med 0-1 !

Idag är en seger ett måste då Shaktar Donetsk har 8 poäng (ligger tvåa i tabellen) och Leverkusen har 7 poäng. Inte ens då är det säkert att man går vidare men jag tror inte att man bryr sig så mycket om hur det går i Shaktars match. Iallafall inte under tiden man spelar sin match. Man måste fokusera på sin egen uppgift.

2 kommentarer:

  1. Varför fick vi inte trading tips igår och idag när CL och EL spelas?
    Vi är vana att ha bättre av dig:))

    SvaraRadera
  2. Inte bra att göra läsarna bortskämda ;) haha. Skämt åsido, jag hade dåligt med tid i veckan. Mycket som ska fixas innan julen knackar på dörren.

    SvaraRadera