sportbloggar.info

fredag 17 september 2021

Dukla Prag har en passande uppgift framför sig

Det tillhör inte vanligheterna att lägga spel i tjeckiska Division 2 men under tidig fredagskväll så gör jag ett undantag då Dukla Prag ska möta ett halvtaskigt motstånd i form av Pribram som definitivt inte rosat marknaden såhär långt in på säsongen.

Match: Dukla Prag - Pribram

Start: 16:30

Speltips: Dukla Prag FT

Odds: 1,80

Insats: 3/5 units (3% av bankrullen)

Spelbolag: Bwin

Resultat: FÖRLUST ! Pribram vann med 2-3.

Dukla Prag är obesegrade på hemmaplan

Jag har inte kollat på någon av Duklas matcher under säsongen men jag har ändå följt laget relativt noga och slutsatsen är att laget känns oerhört stabilt. Tabelletta tillsammans med Brno och 16 poäng har skrapats ihop under sammanlagt 7 matcher (5-1-1) och på dessa matcher har 13 mål krutats in i motståndarmålet. Starka papper och på hemmaplan har man varit helt felfria med 3/3 vinster med 9 mål framåt. Som du nog kan förstå så är Dukla Prag ett lag i stor harmoni för tillfället.

Men allt är inte guld och gröna skogar då man mötte ett påkopplat Lisen i förra omgången och det blev en storförlust med 3-0. En match där man enligt statistik var ganska tillbakapressade stora delar av matchen och Lisen skapade massvis med målchanser under 90 minuter. Det är därmed ett revanschsuget Dukla Prag som kommer att springa ut på Stadion Juliska för att försöka bärga en viktig 3-poängare i jakten på uppflyttning till Tjeckiens finrum nästa säsong.

För övrigt så är Dukla Prag ett anfallsinriktat lag som ofta kör med uppställningen 4-3-3 så allt tyder på att Pribram kommer att få en svettig fredagsafton.

Pribram slåss i botten av tabellen

Enligt många så skulle Pribram vara en kandidat till uppflyttning omgående då man förra säsongen åkte ur högstaligan men det har blivit ett totalt magplask hittills. 5 poäng på 7 matcher är icke godkänt och laget har haft problem med defensiven med 12 insläppta på 7 matcher. En del av anledningen till detta är på grund av skador på viktiga defensiva pjäser och enligt färska rapporter så ser skadeläget inte bättre ut inför den här matchen. 

Pribram har endast skrapat ihop 1 vinst och denna kom den 24 juli i premiären mot Prostejov då man lyckades säkra en 1-3 seger. Det är därmed ett lag som saknar självförtroende och då är det allt annat än lätt att möta serieledarna som är i stor harmoni för tillfället.

Dukla Prag kommer att dominera matchbilden. Allt annat känns ganska otänkbart och att vi får 1,80 på en hemmavinst under 90 minuter hos spelbolaget Bwin skriker värde i mina bettingögon. 3% av spelkassan känns helt klart sunt att investera på den här matchen. Är uppe i 6 vinster. Ska vi få bevittna sjunde raka vinsten tro ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar