tisdag 14 juli 2020

Udinese - Lazio: Två motiverade lag och en öppen match förväntas

Under onsdagskvällen (imorgon) så tar Udinese emot Lazio på Dacia Arena i en match som kommer att bli spännande att följa ur olika perspektiv. Udinese slåss för tillfället för sin överlevnad i Serie A och med sammanlagt 6 matcher kvar att lira så har man 6 poäng ner till det fruktade nedflyttningsstrecket. Det vore en enorm skräll om Udinese inte lyckas att säkra ett nytt Serie A kontrakt med tanke på vilken kvalité laget besitter och då syftar jag framförallt på en spcifik spelare som har öst in mål på sistone.

Kevin Lasagna har dundrat in hela 7 mål på de senaste 5 matcherna och varit en starkt bidragande orsak till att Udinese sett sylvassa ut i offensiven med 10 mål på sina 5 senaste matcher.

Då Juventus tappat formen och även tappat poäng i titelracet så hade Lazio kunnat knapra in poäng men då man nu är uppe i 3 raka förluster så är det bara att glömma titeln. Med 6 matcher kvar så lär man definitivt inte hinna ikapp då det skiljer 8 poäng så nu får man kämpa för att säkra andraplatsen i ligan. Då Inter igår besegrade Torino med 3-1 så har både Lazio och Inter 68 poäng  + att Atalanta skuggar tätt bakom med 67 inspelade pinnar. Ett riktigt getingbo med andra ord så motivationen bör där inte vara några problem med.

Lazio har under hela säsongen varit inblandade i målrika historier och på 32 matcher har 24 utav dessa slutat med Ö2,5 mål. En spelare som har bidragit ganska rejält är den livsfarliga strikern Ciro Immobile som i skrivande stund står på 29 mål och därmed leder han skytteligan i Serie A men Cristiano Ronaldo hittar vi tätt bakom med 28 strutar. Det är kanske inte det allra viktigaste att vinna skytteligan men det är trots allt stor prestige så vi lär få se en tokladdad Immobile de sista matcherna och inte minst mot Udinese.

Jag tänkte försöka tjäna lite enkla pengar pregame på den här matchen då jag tycker oddset för Ö2,5 mål ligger för högt och mitt spel ser ut på följande sätt:


Ett snittodds på 1,91 känns fantastiskt fint och börjar inte oddset att krypa ner mot 1,80 innan matchstart så vore det bara galet. Runt där hade jag isåfall tänkt att gröna ut.

Genomsnittsoddset ligger på 1,83 just nu och Pinnacle erbjuder 1,84 så min position känns extremt stark. Här talar precis allt för en oerhört enkel tradingvinst!

RESULTAT

Blev inte riktigt lika lätt som förväntat men en vinst på 162 kr är helt OK :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar