onsdag 8 juli 2020

Pregame trading på Ö/U marknaden mellan Verona - Inter

Sent under tordagskvällen (imorgon) ska där spelas en intressant match i Serie A mellan Veona och Inter. Med 8 matcher kvar att spela så har Verona 6 poång upp till sjätteplatsen och 7 poäng upp till femteplatsen så loppet är inte helt kört om man ska ta en Europa League plats till nästa säsong även fast det kommer att bli oerhört tufft. Motivation finns med andra ord.

Inter hittar vi på plats nummer 3 i tabellen och laget har i stort sett inget att spela för. Champions League platsen är säkrad och den ända lilla moroten som finns kvar är att gå förbi Lazio och därmed knipa andraplatsen. Chansen är nog även ganska stor att vi kommer att få se ett uppretat Inter lag med tanke på den snöpliga förlusten hemma mot Bologna i förra omgången.

Jag tror på en öppen historia där Verona måste gå för vinsten och där Inter kan spela avslappnat och bolagen verkar instämma i min analys. De flesta spelbolagen har så smått börjat att sänka oddsen på överspelen och när mer pengar kommer in i marknaden lär oddsen garanterat att sjunka ytterligare.

Pengar som jag hittills fått matchat på spelbörsen kan du se här nedanför:


Snittodds 1,84 känns kanonfint då jag tror oddset kan droppa till runt 1,70 innan matchstart. Pinnacle ligger i skrivande stund på 1,79 och då Betfair Exchange oftast följer Pinnacles odds styrker detta mitt spel. Kollar man även på Oddsportal och snittoddset för samtliga spelbolag så ligger detta på 1,80 just nu.

Kommer att uppdatera detta inlägget om hur allt utvecklade sig och även hur det gick för mitt pregame lir när jag förhoppningsvis grönat ut och tjänat en liten slant på vägen. 

RESULTAT

Det blev en enkel trading vinst och saldot ökade med nästan 400 kr :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar