söndag 12 juli 2020

Trading på Över/Under 2,5 måls marknaden i Parma - Bologna

Förra matchen mellan Verona - Inter bjöd på en finfin vinst på nästan 400 kr så varför inte försöka sig på något liknande igen ?

Matchen mellan Parma och Bologna som ska spelas idag (söndag) kl 19:30 har nästintill alla möjliga positiva parametrar för att kunna bli en ganska målrik historia. Tittar vi t.ex på Parmas defensiv så har den inte precis sett särskilt vass ut på sistone och på de 5 senaste matcherna har hela 10 mål släppts in. Framåt så har det blivit 9 mål så finns egentligen inte att klaga på i det offensiva spelet.

Bologna har varit ett fantastiskt roligt lag att få följa under den här säsongen då man alltid bjuder på en anfallsglad fotboll och det kan vi inte minst se på statistiken. På de 31 matcher som laget hittills har lirat så har 20 av dessa slutat med Ö2,5 mål.Tittar vi på de 5 senaste så har resultaten varit 0-2, 1-2, 1-1, 1-2 och 1-2.

Det som jag anser vara mest negativt är att inget av lagen har något att spela för. Visst, 7 matcher kvar av säsongen och därmed sammanlagt 21 poäng att spela om så i teorin har båda lagen fortfarande chansen att ta en Europaplats men det känns verkligen inte troligt. Med tanke på detta så kan matchen bli avslagen eller så spelar båda avslappnat och släpper på det defensiva arbetet.

Hursomhelst, jag tror iallfall att vi kommer att få se ett oddsdropp på målmarknaden innan matchstart och jag har därför gått in på följande:


Snittodds 1,87 känns väldigt bra och tar man en snabb titt på Oddsportal kan man se att en del bolag börjat att sänka sina odds. Pinnacle däremot har stängt sitt odds sedan igår av oklar anledning och det är lite oroande men de bör väl öppna upp under dagen.

Grundtanken är att gröna ut mellan 1,70-1,75 om ett sådant tillfälle ges men vi får se hur oddsutvecklingen blir under dagen. Kommer att uppdatera detta inlägg med slutgiltigt resultat.

RESULTAT

Här blev det en liten förlust efter att oddsen knappt rört sig innan matchstart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar