söndag 30 december 2012

Tradingspel nummer 150: Everton - Chelsea

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL

Kommentar/Analys:


Detta är en av Chelseas viktigaste matcher på hela säsongen vill jag påstå. Man har just nu 35 poäng och ligger på den sista Champions League platsen. Men det är bara 2 poäng som skiljer femman (Arsenal) sexan (Everton) och slutligen sjuan (West Bromwich) och idag möter man alltså Everton.

Men det ska inte glömmas att Chelsea har en match mindre spelad än än både Arsenal och Everton. West Bromwich har spelat 2 matcher fler än Chelsea.

Vid en eventuell vinst idag skulle man dra ifrån och även passera Spurs i tabellen. Härlig tanke, men det lär inte bli enkelt.

Everton har inte förlorat på sin hemmaplan inu. Formen är riktigt vass med 3 vinster på de 4 senaste. Även Chelsea har kalasform med 3 vinster av 3 möjliga och då har man gjort 12 mål och bara släppt in 2.

Detta lär bli en riktig rysarmatch där både lagen kommer att hålla positioner och inte gå bort sig. Ett litet misstag så kan matchen vara förlorad.

Oddset för No4-Strategin är något över vad jag brukar rekommendera men man får alltid ta hänsyn till förutsättningarna. Så det känns ändå tryggt på förhand.

Jag hoppas kunna avsluta 2012 med en ny tradingvinst :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar