lördag 22 december 2012

Tradingspel nummer 147: Liverpool - Fulham

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! 

Kommentar/Analys:Liverpool (12:a i tabellen) mot Fulham (13:e plats i tabellen)

2 lag som är en mardröm för en tippare för tillfället. Men Liverpool har bättre form. På de 8 senaste matcherna har man bara förlorat 2 matcher men det ska tillägas att motståndet inte har varit av högsta kaliber (undantag Tottenham och Chelsea).

Efter en strålande period så har Fulhm "somnat" till. Man har 1(!) vinst på de 8 senaste matcherna... Det är på tok för dåligt om man vill slåss om Europa platserna till nästa år.

Matchbilden är inte så svåra att lista ut. Liverpool kommer att hålla i taktpinnen och Fulham kommer att försvara och hitta bra kontringslägen. Matchen lär bli tight och tuff tror jag.

Ett riktigt prisvärt spel som bara måste testas! Men då favoriten i matchen spelar på hemmaplan så kör jag medelinsats. Det är alltid en viktig detalj att ta hänsyn till för en sports trader.

OBS: Nu är det bara 2 dagar kvar till Julafton! Detta innebär att SPORTZ (vars värde ungefär är 5000 kr) ingår när du köper ett livstids medlemskap hos Fotbollspengar mellan den 22-24 december. Så passa på att fynda en julklapp som kan hjälpa dig att tjäna pengar på sports trading inom snar framtid :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar