tisdag 11 december 2012

Då kör jag igång med sports arbitrage!

Jag har sedan tidigare testat sports arbitrage och även tjänat lite pengar på det men jag slutade då jag insåg att det var tidskrävande och rätt så tråkigt. Man behövde även ett större kapital om det skulle vara lönsamt och det saknade jag just då.

Nu när jag har byggt upp en ganska stor bankrulle med hjälp av min sports trading så tänkte jag göra ett nytt försök! Denna gången kommer alla som är intresserade att få följa min väg mot min första arbitrage miljon :)

Jag har nämligen skapat en ny blogg där jag kommer att uppdatera med nya inlägg om hur allting går och hur mycket jag lyckas tjäna. Det blir roligare att hålla på med arbitrage om fler involverar sig och det hoppas jag kunna uppnå med bloggen. Hade varit kul med lite diskussioner om ämnet :)

Men iallafall, min blogg hittar ni på adressen rasmus21.blogspot.se och just nu är 6 steg avklarade i jakt på 1 miljon kronor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar