lördag 8 december 2012

Tradingspel nummer 142: Augsburg - B München

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: ENKEL TRADINGVINST !!!

Kommentar/Analys:


Där skiljer hela 30 poäng mellan Augsburg och Bayern München i tabellen. Bayern innehar den åtråvärda förstaplatsen medans Augsburg ligger på en minde smickrande 17:e plats... Det är bara Greuther Fürth som är sämre med samma poäng, men med sämre målskillnad.

Bayern München har skaffat sig hela 8 poängs försprång i serien och det vill man säkert behålla till varje pris. Då bör lag av Augsburgs kaliber besegras men det är inte alltid så enkelt som många tror. De lite sämre lagen brukar ha svårt på bortaplan, men på deras hemmaplan kan även de stora "giganterna" få problem.

Tittar man på statistik så talar egentligen inte mycket för Augsburg.

Man har inte vunnit på de 8 senaste försöken.

Man har bara vunnit 1 enda hemmamatch 8 stycken.

Man möter ett Bayern München i kalasform!

Lite intressant fakta, som kan komma väll till pass, är att Bayern München 87% av matcherna har gjort det första målet. I 73% av fallen har man även varit det ledande laget när domaren blåser till halvtidsvila.

SE HIT: Innan Julafton så ingår SPORTZ när man köper ett medlemskap hos Fotbollspengar. Medlemskapet gäller på obegränsad tid och man får även tillgång till flera andra bonusprodukter. Vill du få mer info om kampanjen så ska du besöka den här sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar