måndag 13 augusti 2012

Tradingspel nummer 88: Brommapojkarna - Öster

Tradingmetod: Mål-Snåls-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och halvförsäkring på "resultat 2"

Resultat: RÄTT !!! Här gick det att hämta hem sin vinst redan i första halvlek :) Blev lite fler mål än jag hade förväntat mig men det hade mindre betydelse då vinsten blev ett faktum. Öster åkte till slut på sin första förlust! 3-1 slutade matchen.

Kommentar/Analys:


Då var det dags för stormöte i Superettan ! Brommapojkarna står som värdar när succèlaget Öster kommer på besök.

Ettan mot tvåan och detta är väl sista chansen för Brommapojkarna att närma sig Öster lite grann iallafall. Min känsla säger mig att dem kommer att ta den här chansen. Innan förlusten mot Falkenberg i förra matchen så hade man inte mindre än 8 raka segrar!
Otroligt imponerande.

Öster har inte förlorat en enda match ännu och ska förlusten komma bör den komma idag. Min analys säger att matchbilden kommer att vara tät och tuff och jag förväntar inte mig något målfyrverkeri.

2 kommentarer:

 1. Hej,

  har gått igenom det mesta av ditt material på denna sida och jag kan bara säga en sak..Grymt! Tror väldigt mycket på ditt sätt att spela och det blir nog att dra iväg ett mail till dig. Har "bettat" i ett antal år med lite olika resultat som följd. Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tackar för de vänliga orden :) Känns kul när arbetet man lägger ner uppskattas.

   Radera