onsdag 8 augusti 2012

Ligapremiärer 2012/2013

Dagen då Messi fick reda på när ligapremiären skulle spelas!
Då har vi gått in i augusti månad och det är minst sagt en magisk månad för alla fotbollsfantaster ! Detta beror kort och gott på att alla de europeiska ligorna som sätter igång och säsongen 2012/2013 kommer att bli helt fantastiskt tror jag!

Aktiviteten här på bloggen kommer att glöda och här kommer förhoppningsvis att publiceras tradingspel som håller världsklass! Detta är iallafall min tanke.

En annan positiv sak är att Fotbollspengar har planer på att släppa en uppgraderad version. En 5.0 version, och denna ska innehålla fler lönsamma sports trading strategier som är noga testade och utvalda. Med andra ord, hösten/vintern kommer att bli oerhört spännande och förmodligen också extremt lönsam.

Alla som redan nu väljer att investera i ett medlemskap hos Fotbollspengar kommer givetvis att få ta del av den uppgraderade versionen så snabbt den blir tillgänglig. Man ska även komma ihåg att ett medlemskap aldrig behöver förnyas. Det är en engångssumma man betalar och sen har man tillgång till alla tjänster så längen man lever.

Många tycker att 2340 kr är mycket pengar men med tanke på vad man får tillgång till och att man även inte behöver betala några extraavgifter i framtiden så är priset väldigt lågt enligt mig.

Nu till det väsentliga, när drar då de europeiska ligorna igång ?

Premier League - Börjar den 18 augusti 2012 !

The Championship - Börjar den 17 augusti 2012 !

Serie A - Börjar den 26 augusti 2012 !

La Liga - Börjar den 18 augusti 2012 !

Bundesliga - Börjar den 24 augusti 2012 !

Bundesliga 2 - HAR BÖRJAT ! Startade den 3 augusti 2012 !

Ligue 1 - Börjar den 10 augusti 2012 ! (ZLATAN IBRAHIMOVIC!)

Eredivisie - Börjar den 10 augusti 2012 !

En rad andra ligorna sätter även igång i augusti månad men dessa här ovanför kommer jag att fokusera mest på. Sen har vi ju norska Tippeligan, Allsvenskan, danska Superligaen och många fler som gräddet på moset !

Jag har stora förhoppningar på säsongen 2012/2013 och mitt Betfair kontot ska garanterat växa sig större ! Jag ska även försöka hjälpa alla andra som följer spelen på bloggen att öka på sitt konto. Detta är det viktigaste för min del !

Har du inget Betfair konto ännu så kan du enkelt skaffa ett genom att klicka på bannern här nedanför. Då får du även 200 kr att spela gratis för !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar