tisdag 16 juni 2020

Premier League är tillbaka!

Som vi har längtat men nu är äntligen längtan över! Om bara 1 dag gör världens bästa fotbollsliga (enligt mitt tycke och smak) comeback och under onsdagskvällen kommer där att spelas två matcher.

Det blir en liten mjukstart i form av matchen mellan Aston Villa - Sheffield United som kommer att kickas igång kl 19:00 men det är oftast två kreativa lag som vill framåt så jag tror och hoppas på en sevärd fotbollsmatch. Inte minst Sheffield United har ju överraskat de flesta den här säsongen och laget ligger för tillfället endast 5 poäng efter Chelsea som i detta nu innehar den sista och åtråvärda Champions League platsen.

Aston Villa har det kämpigt i botten av tabellen och laget har 3 poäng upp till säker mark. Med 10 omgångar kvar kommer varje liten poäng man kan skramla ihop bli oerhört viktig i racet om att få stanna kvar i finrummet även nästa säsong och på hemmaplan kommer man att sälja sig dyrt. Med tanke på vad båda lagen har att kämpa för så känns det upplagt för en spännande match på förhand.

Men morgondagens rejäla godbit sparkas igång kl 21:15 där Manchester City tar emot Arsenal på Etihad Stadium. Här har jag mycket svårt att förstå oddssättningen och att Man City har tryckts ner i ungefär 1,35 är bara löjligt. Visst, spelarna är såklart spelsugna efter ett långt uppehåll men hur är det egentligen med motivationen ? City kan inte nå ikapp Liverpool och Champions League platsen till nästa säsong är så gott som klar. Det enda lilla man har kvar som motivation är att försöka behålla sin andraplats. Tror dessutom att motivationen sjunker yttrerligare när man inte får möjligheten att lira inför sina fans.

Arsenal däremot har full motivation! Ligger just nu på plats nummer 9 i tabellen och det är för ett lag av Arsenals kaliber total misär. Men med 10 omgångar kvar så har man "bara" 5 poäng upp till femteplatsen och 8 poäng upp till fjärdeplatsen så ingenting är omöjligt. 


Ovanför ser ni oddsen hos Betfair Exchange i skrivande stund. Nästan 10 gånger pengarna på en Arsenal vinst är tokhögt! Marknaden har utan tvekan övervärderat Citys vinstchanser och detta hade jag tänkt att försöka utnyttja. Tanken är att köra lite trading på Arsenal eventuellt på oavgjort med start ett par timmar innan matchen. Summan kommer att bli 5000 kr per trade och här gäller "snabbt in, snabbt ut" och bara ta 1 eller 2 tick per gång. Ser ut som en perfekt match på förhand att kunna tjäna pengar på att trada laget med det högre oddset.

Lyckas man ta 1 tick på odds mellan 9-10 med 5000 kr som insats så har man plötlsigt skapat sig ett freebet på 1000 kr på Arsenal. Krävs därmed inte många tick för att tjäna fina pengar pregame på en sån här match.

Ska bli fantastiskt roligt att bänka sig framför TV:en för att titta på fotboll av allra högsta kvalitet igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar