onsdag 27 maj 2020

Pregame trading spel i matchen mellan Wolfsburg - Frankfurt

Wolfsburg bortabesegrade igårkväll formstarka Bayer Leverkusen med hela 1-4 och det var ett lag som visade effektivitet utan dess like i offensiven. Det märkliga var att Wolfsburg fick agera som tokstor underdog och det kändes lite extremt när oddset slashades ner till runt 1,60 på att Leverkusen skulle vinna. Hade själv X2 på Topptipset men sprack på Werder Bremen - Munchengladbach där jag satt med 1 2 och matchen slutade 0-0. 7 rätt och utdelningen på 8 rätt landade på runt 13.000 kr. Riktigt trist såklart men jag var helt rätt ute och är oftast rätt på det när det gäller Topptipset.

På lördag (30:e maj) så ska Wolfsburg spela en ny match i Bundesliga och då på hemmaplan mot Eintracht Frankfurt. I skrivande stund så erbjuds oddset 2,0 på en 1:a via Betfairs spelbörs och här väljer jag att investera som bilden visar här nedanför.

Klicka för större bild

Här finns ett par parametrar som antyder att oddset kommer att drifta nedåt under veckans gång och dessa är:


  • Wolfsburg imponerade i gårdagens match och besegrade ett formstarkt topplag med 1-4 och det med mersmak. En sådan prestation kommer att väga in tungt hos spelare och pengar lär forsa in på rak 1:a under veckan.
  • Bettingfolk har en tendens att gilla jämna odds och inte minst oddset 2,0. De flesta vill alltid dubbla sin insats och därför läggs extra mycket pengar när ett bra lag står i odds omkring 2,0.
  • EU-bookies har redan börjat att sänka oddset på Wolfsburg som är en mycket bra indikator.
  • Frankfurt är Bundesligas sämsta bortalag med raden 2-1-10 och laget har släppt in flest mål av alla som är 30 till antalet.
  • Formen för Frankfurt efter Coronauppehållet är allt annat än bra då man släppt in 8 mål på 2 matcher.
Att endast gå in med 500 kr kan ju kännas lite snålt då jag har satt in 100.000 kr på mitt Betfair konto men i nuläget har jag 16 öppna tradingpositioner och trots att det handlar om sports trading och inte sports betting så gäller det ändå att ha ett sunt money management då trading på oddsbörsen inte är riskfritt.

Potentialen att den här matchen ska kunna bli grön på samtliga utfall innan den startar känns mycket god och jag har satt min exit mellan 1,80-1,85.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar