fredag 8 maj 2020

Bundesliga drar igång 16 maj och Betfair kontot är laddat med 100.000 kr

Bundesliga fotboll 16 maj !!!
Som vi alla fotbollsfantaster har gått och längtat efter att all vettig ligafotboll (vägrar räkna in den vitryska bollen som vettig fotboll) blev uppskjuten på obestämd tid då Covid-19 slog till med full kraft mot Europa. Men nu börjar vi äntligen se lite ljus i mörkret då det nyligen har klubbats igenom att tyska Bundesliga återupptar sitt ligaspel redan om 8 dagar (16 maj).

Det tyska fotbollsförbundet DFL var snabba att under torsdagseftermiddagen ge sitt godkännande för nystarten då Tysklands regering med Angela Merkel i spetsen gav klartecken under onsdagen. Självklart kommer det inte att bli som vanligt i och med att smittspridningen fortfarande måste undvikas och första steget till detta är att spela samtliga matcher utan publik. Hur länge matcherna ska spelas utan publik är inte 100% fastställt än men sannolikheten är mycket stor att det bli hela säsongen ut. Alla annat vore märkligt.

Det har dessutom tagits fram ett så kallat medicinskt protokoll på 41 sidor (!) som samtliga spelare, tränare och andra inblandade måste följa under varje match för att säsongen ska kunna flyta på och avslutas innan juli månad börjar. Sista omgången är i nuläget spikad till den 28 juni.

Hur ser omgången ut i återuppstarten ?

Under lördagen den 16 maj kommer där att blåsas igång 6 matcher ocjh dessa är:

Augsburg - Wolfsburg
Fortuna Dusseldorf - Paderborn
Hoffenheim - Hertha Berlin
Leipzig - Freiburg
Borussia Dortmund - Schalke 04
Eintracht Frankfurt - Borussia Mönchengladbach

Den stora godbiten här är självklart derbyt mellan Dortmund och Schalke 04! Hur många mål kommer Erling Braut Håland att kruta in är frågan ?

Under söndagen ska där spelas ytterligare två matcher och dessa är Union Berlin - Bayern Munchen och Köln - Mainz. Därefter avslutas omgången med måndagsmatchen mellan Werder Bremen - Bayer Leverkusen.

Har laddat upp mitt Betfair konto med 100.000 kr

Man förstod ju ganska snabbt att där inte skulle spelas någon fotboll på lång tid framöver efter att Coronakrisen sköljde över oss och då valde jag också att ta ut varenda krona som jag hade inne på mitt Betfair konto för att framförallt investera på börsen när den störtdök.

Men nu när Bundesliga drar igång igen så kommer där att finnas otroligt fina chanser till att tjäna pengar via sports trading både pregame och In-Play. Omsättningen lär logiskt nog bli högre än i vanliga fall då det är den enda stora europeiska ligan som är igång för tillfället.

Med mer pengar i omlopp skapas där alltid grymma trading lägen som jag tänker utnyttja till fullo för att få en så bra avkastning som möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar