sportbloggar.info

lördag 21 februari 2015

Speltips/tradingtips nummer 5: Aston Villa - Stoke

Uslare lag än Aston Villa får man leta länge efter just nu. Laget är nu uppe i 5 raka förluster och ingen 3-poängare har tagits på de 10 senaste matcherna! Man har även problem de luxe med att hitta målet och på de 8 senaste matcherna har man lyckats göra 1 ynkligt mål! Det är helt sanslöst dåligt och det finns egentligen inte så mycket som tyder på att en förbättring är på väg.

Stoke åkte på en rejäl nit mot Manchester City efter en period av riktigt fina resultat. Men det känns ändå som att laget inte kommer att ha några svårigheter att skaka av sig City förlusten ganska snabbt. Stoke är inte lika kassa som Aston Villa när det gäller att måla men de är inte heller bra. På 13 bortamatcher har nätet hittats 12 gånger och det är ganska medelmåttigt.

Här finns inte mycket att tveka på tycker jag. Sports trading metoden "Resultatmetoden 1" passar som handen i handsken och jag väljer att lira exakt på samma sätt som du kan läsa dig till i Fotbollspengar 5.0 manualen.

Förutom tradingspelet så kastar jag även in 5/10 units på att matchen slutar oavgjort till oddset 3,35 hos Pinncacle. Av 1:a,X och 2:a har "krysset" högst odds och det är minst sagt märkligt! Riktigt spelvärt med andra ord.

Londonderby mellan Tottenham och West Ham imorgon! Just nu kan man spela en rak 1:a till 1,80 ungefär men vill du kunna spela den raka 1:an till det sanslösa oddset 5,0 istället !? Läs då mer på den här sidan (öppnas i nytt fönster).


Ta chansen och lira "Spurs" till osannolika 5,0 !

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: RÄTT !!! Nya cash på spelkontot :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar