måndag 9 februari 2015

Första uttaget från forexplattformen eToro - 100$ blev 834,42 kr !

Jag startade upp ett eToro konto i oktober månad 2014. Nu, i början på februari, så gjorde jag mitt första uttag och det kunde inte gått smidigare!

Jag valde att ta ut 100$ och anledningen var för att många har hört av sig om angående uttag och om jag själv har gjort något sådant. På nätet är ju tyvärr inte allt legitimt och många gånger går det utmärkt att sätta in pengar, men när man sedan vill ha ut dem igen så uppstår problem... Därför ville jag visa alla att eToro är ett legitimt företag som inte har något fuffens för sig.

Jag begärde ett uttag den 3:e februari till mitt svenska bankkonto.


Den 4:e februari godkändes det av eToro och den 5:e februari dök det upp som "display datum" på min internetbank. Den 6:e februari kom sedan pengarna och då dollarkursen låg i 8,3442 så fick jag exakt 834,42 kr ! Hela förloppet gick med andra ord otroligt snabbt. Här nedanför är en skärmdump från min internetbank:


Sammanlagt så har jag:

Satt in på eToro: 2900$
Tagit ut från eToro: 100$

Vill du också starta upp ett konto hos eToro och börja tjäna pengar ? Följ då instruktionerna från den här sidan så ska jag avslöja vilka 4 "supertraders" som just nu tjänar passiva pengar åt mig och har gjort så sedan oktober månad 2014 !

2 kommentarer:

 1. Hej
  men det är klart att det går att tjäna pengar mycket snabbare om man har att satsa så mycket som 2900 men jag tänkte börja med så lite som 200 så det kommer väl ta ett tag innan man kommer till ett uttag eller hur:). Men så är det väl tyvärr att de rika blir ännu rikare men för de fattiga är inte lika lätt att ta sig upp till en högre nivå......eller vad säger du, är det ända värd att pröva? MVH/Nina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nina,

   Absolut, det går givetvis att tjäna mer desto mer pengar man satsar men man ska också komma ihåg att det går att förlora mycket mer... Det går man aldrig glömma. Därför är det extremt viktigt att lägga sig på en nivå som man känner sig trygg med.

   De allra flesta som jag har hjälpt igång med eToro börjar satsa runt 200-300$ precis som du har tänkt göra. Jag har kontakt med en person som började i december med 250$ och hans konto har nu arbetat sig upp till lite över 350$ och det är en ganska saftig procentuell ökning på bara 2 månader.

   Just så ska man se det. Hur mycket pengar du tjänar är givetvis viktigt men det man ska titta på är hur många procent kontot ökar.

   En trader som jag rekommenderar och kopierar hade en ökning på lite över 500% under 2014 ! Hade du då satsat 200$ på denna personen så hade du idag haft lite över 1000$ på kontot. Det är en helt makalös ökning och det går inte precis att jämföra med bankräntan...

   Jag rekommenderar att sätta in 250$ och i så fall börja kopiera 2 av de traders som jag rekommenderar. Då kommer du att kunna öka ditt konto på ett säkert och stabilt sätt :)

   Så ja, det är absolut värt att pröva! Man ska se det som en långsiktig investering och bara för att man inte tjänar "tusentals kronor" i början så kan man ju iallafall börja nånstans :)

   Radera