onsdag 19 januari 2011

Jag kommer igång !

Som jag har sagt i shoutboxen så har jag haft dödsfall i släkten och det tog hårt. Men man måste ju faktiskt gå vidare någon gång istället för att börja grubbla på allt möjligt.

Under den här tiden har jag nästan inte alls tradat på Betfair och det märks i pengakistan ;) Tyvärr, eller tyvärr ska man ju inte säga men jag och min flickvän ska åka till Thailand i 2 veckor imorgon (torsdag) och här kommer inte komma några spel innan dess.

Jag beklagar till alla som har kommit till sidan utan att se några tradingspel. Jag kommer att hämta krafter i Thailand och när jag kommer hem blir det fullt ös medvetslös så ni vet :) Så håll ögonen öppna.

Förresten, jag fyller år den 7 februari så alla kan ju lägga ihop till en riktigt fin present ?? ;) haha.

Jag bara skoja, jag tycker det räcker med att ha så många som följer min blogg :) Det är en fin present för mig.

Var i Thailand ska vi förresten? Vi ska hit!Jag kommer tillbaka med full kraft i februari !!!

Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!

Genom att köpa Fotbollspengar så kommer du att hitta fler sports trading strategier och spelsystem som är oerhört lönsamma för att kunna tjäna pengar på Betfair.

2 kommentarer:

  1. Tråkigt och höra vad som hänt.. hoppas du reder dig på fötterna med tiden rasmus :) Jag saknar dig här på bloggen.. och önskar dig en skön semester med tjejen! så hörs vi när du väl är tillbaka :) Sköt om dig grabben / Niclas.

    SvaraRadera
  2. Tack för det Niclas :)

    Jadå, det ska nog fixa sig, februari kommer bli en grym månad :D

    SvaraRadera