torsdag 24 mars 2022

A-League bjuder på en spännande fredagsmatch

Trots landslagsuppehåll så fortsätter australiensiska A-League att vara aktivt och under fredagsmorgonen (svensk tid) så ska där spelas en ganska intressant match mellan två lag vars fotbollsfilosofi stavas offensivt. Att båda lagen hittar nätet minst 1 gång under 90+ minuter anser jag vara ett väldigt bra spel och då oddset är på en attraktiv nivå så måste medelinsats spelas för min del.

Match: Newcastle Jets - Sydney FC

Start: 09:45 (25:e mars)

Speltips: Båda lagen gör mål

Odds: 1,72

Insats: 3/5 units

Spelbolag: Nordicbet

Sparka och spring hos Newcastle Jets

Under sammanlagt 16 matcher så har Newcastle Jets både gjort och släppt in exakt 28 mål och det råder inga större tvivel om att man är ett A-Leagues hawaiilag både defensivt och offensivt. Tittar vi på deras 5 senaste matcher så blir bilden ännu klarare.

2-2 hemma mot MacArthur

2-1 förlust borta mot Western United

3-2 förlust borta mot Wellington Phoenix

2-1 förlust borta mot Adelaide United

Och i senaste matchen blev det en 4-0 seger hemma mot Wellington Phoenix

Ett facit på 10 gjorda mål och 9 insläppta mål. 

Tittar vi närmare på lite mer härlig statistik så har 75% av Newcastle Jets matcher slutat med BLGM. Det är endast Adelaide United och Melbourne City som har ett högtre snitt under pågående säsong med 79% respektive 80%. Dessutom har Jets inte än gått mållösa på hemmaplan under säsongen (8 matcher)

Sydney har börjat att hitta rätt efter en trög inledning

Sydney brukar vara ett givet lag när det gäller att slåss om förstaplatsen i tabellen men laget har haft en ovanligt svajig säsong och för tillfället hittar vi dom på en mindre smickrande femteplats. Men de två senaste matcherna har bådat gott då man både vunnit + hållit nollan intakt då man mötte Perth Glory (0-2) och Western United (3-0).

Visserligen har defensiven levererat under de två senaste matcherna men nu när ett påkopplat och offensivt starkt Newcastle Jets väntar på bortaplan så tror jag att det ska mycket till om Sydney lyckas att hålla nollan än en gång. De 6 senaste inbördes mötena har slutat med BLGM och första mötet den här säsongen i december månad blev en svängig historia som slutade 2-2 lagen emellan.

Tycker att det mesta talar för en öppen och underhållande match återigen och oddset 1,72 känns riktigt bra att spela pregame!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar