tisdag 18 februari 2020

Drömmen om att få 13 rätt på Stryktipset

Där finns garanterat inte en enda spelsugen människa i vårt avlånga land som inte har hört talas om det klassiska spelet Stryktipset som erbjuds hos Svenskaspel. Det är utan tvekan ett av de allra populäraste spelen genom tiderna och för många av oss innebär lördagar + kl 16:00 magi på hög nivå. Att först sitta och analysera matcherna med polarna på förhand, diskutera tankar och spelvärda ideér för att sedan krita ner den "vinnande" raden är ett extremt roligt moment för egen del men tyvärr uteblir vinsten allt som oftast då att få 13 rätt är lättare sagt än gjort. Själv har jag endast lyckats komma upp i max 12 rätt så drömmen om att vinna den där storvinsten är fortfarande högaktuell!

Hur ska man analysera 13 matcher på bästa möjliga sätt ?

Det är ganska lätt att bli överväldigad vid en första blick på Stryktipskupongen då det gäller så pass många matcher. Om du t.ex lämnar in en oddstrippel så är ju bara detta ganska klurigt att få rätt på så hur ska man då tänka när det gäller 13 matcher ?

Först och främst så ska du välja ut ett system som du vill använda dig av. Där finns en hel del att välja bland och som småspelare kan det kännas lite roligare att välja ut ett R-system eller U-system. Detta innebär att du med en liten insats får fler garderingar till din kupong men den stora nackdelen är ju givetvis att dina rader reduceras. För att ta ett exempel så gillar jag R-systemet 3-3-24 kr där man vid 13 rätt är garanterad minst 12 rätt. Brukar även bygga ut detta system med 3 matematiska halvgarderingar så jag sammanlagt får 6 halvgarderingar + 3 helgarderingar. Totalkostnaden för kalaset landar då på 192 kr och det känns rätt så lagom att investera när man man lämnar in en egen kupong.

Efter att ha valt ut ett passande system så bör man välja ut sina säkra tecken först. Här finns många parametrar som man kan ta till sitt förfogande som t.ex procentfördelningen, stryktipset tips ifrån olika experter, skadeläget i de olika lagen, väderförhållande när matchen ska spelas, hur dagsformen ser ut för tillfället osv. Man kan i stort sett gräva ner sig i analysdjungeln hur djupt som helst för den som vet mest brukar vanligtvis också vinna mest i längden.

Utöka dina chanser till succé genom andelsspel

Alla drömmer vi om att bli den där individen som tar hem jackpottvinsten på egen hand men låt oss vara ärliga. Just detta inträffar inte särskilt ofta så det kan därmed vara en klok idé att lira tillsammans med andra i ett så kallat andelsspel. För en mindre summa pengar får man då chansen att vara med på en större kupong och hittar man ett andelslag med experter som verkligen tar det på allvar så är det inte alls möjligt att vinna mycket pengar och även ofta. Idag finns där massvis med Tillsammans lag på Svenskaspel.se så det lär inte bli några större problem att hitta ett som tilltalar just dig.

En annan tanke är att du själv startar upp ett sprillans nytt lag med polarna. Därefter kan ni turas om att lägga kupongen eller varför inte sitta och diskutera varje lördagseftermiddag för att komma fram till den allra vassaste Stryktipskupongen ? Hur er approach för att sätta 13 rätt blir är helt upp till er själva men glöm inte en sak. Ha riktigt roligt och ha inte för stora förhoppningar kring den där megavinsten. Pengar betyder såklart mycket i livet men att kunna umgås med polarna en lördag samtidigt som man sitter och tittar på högkvalitativ fotboll ifrån Premier League är inte fy skam det heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar