söndag 2 september 2018

50.000 kr ska tjänas via Betfair Sportsbook!

Jag tänkte köra igång ett kul projekt där jag ska försöka tjäna ihop 50.000 svenska kronor genom att "snöbolla" mig fram hos Betfair. Emdast spelbolaget Betfair kommer att användas då de erbjuder en otrolig variation av spelobjekt och det passar mig som handen i handsken. Så om du tänker hänga på lär ett konto krävas och det kan du enkelt fixa genom att klicka här. Nya kunder får även 1000 kr i bonus som du t.ex kan använda till snöbollarna!

Oddset kommer alltid att vara över 2,0 och det blir antingen en singel eller en dubbel. Samtliga snöbollar är så kallade "3-steg" där hela summan satsas 3 gånger och därefter går jag tillbaka till urspungssumman. Min första insats kommer alltid att vara 1000 kr.

Då kör vi igång med första snöbollsliret och det blir en dubbel till oddset 2,53 !


När det gäller Lazio så ska det inte vara några större bekymmer att vinna med minst 2 mål mot nykomlingen Frosinone om man inte gör en total plattmatch. Genk har visat upp en sylass offensiv i säsongsinledingen och mot Kortrijk, trots bortaplan, ska man ha extremt goda möjligheter att lösa 2 baljor under 90 minuter.

Let´s goooo !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar