lördag 6 juli 2013

Planer på att starta ett företag

Jag har länge haft planer på att starta ett företag. Tror nog det är 2-3 år sedan som jag tänkte tanken för allra första gången. Men där händer liksom ingenting känner jag... Anledningen till detta är okunskapen om vad man ska tänka på och även var man ska börja. Jag har intresset känner jag, men då kunskapen inte finns där så leder detta till att motivationen inte är på topp.

Skulle kunna tro att det finns en hel del att tänka på så det blir rätt från början. Därför har jag mer och mer funderat på att anlita någon som kan hjälpa mig med allt. Eller, iallafall så jag kan komma igång på allvar.

Jag skulle inte erbjuda någon tjänst eller produkt inom mitt företag. Då jag driver 2 olika bloggar som är hyfsat populära när det gäller annonsering så skulle all inkomst köras genom företaget istället för privatperson som fallet är just nu. Som jag förstår så blir allting lite lättare med t.ex skatt när man har ett företag men det återstår att se när jag gör slag i saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar