onsdag 3 juli 2013

Chatta med andra spelare när matchen är igång

På sistone har jag varit en aktiv "chattare" när fotbollsmatcher har spelats. Jag testade det när Confederations Cup spelades och då fick några utav mina trogna läsare bli mina "testpersoner". Det blev väldigt uppskattat och när något hände i matchen så fick alla reda på exakt hur jag gjorde på Betfair.

Jag använde mig då av chatten som Facebook tillhandahåller. Där finns en funktion som gör det möjligt att "gruppchatta" med flera personer samtidigt och det fungerade utmärkt. Vi pratade om vad som hände i matchen, hur man kan utnyttja oddsen vid t.ex hörnor, spelavbrott, insparkar osv... Det var faktiskt fantastiskt kul och jag ångrar att jag inte har testat på de tidigare!

Förr i tiden hade det inte varit möjligt att konversera på detta enkla sätt. Då hade man fått plocka upp sin hemtelefon eller mobiltelefon och valt ut 1 person som man kunde prata med under matchens gång. Det hade varit lite trist och vem skulle man valt ? Nu var vi 4-5 stycken som kunde chatta samtidigt! Man kan ha olika åsikter men en sak är iallafall glasklar, tekniken går framåt och det är ett stort plus enligt mig. Många säger att "det va bättre förr" men så fel de har. Iallafall när det gäller teknik.

1 kommentar:

 1. Vi är ett gäng i chatten "Bettingsnack" som också spelar på Betfair.
  I chatten diskuterar vi spelvärda matcher osv. Vi har provat på massor av olika spel-system. Vi försöker alltså hitta det bästa systemet för att bygga upp en bra spelkassa och bästa systemet för att helt enkelt kunna tjäna bra med pengar.
  Det hade varit väldigt lärorikt och intressant ifall du kunde titta inom någon dag. =)
  Det är egentligen en "IRC-chatt" men enklast kommer man till chatten genom den här länken.
  http://webchat.globalgamers.net/?channels=bettingsnack&uio=d4
  Ha en bra dag! =)

  SvaraRadera