onsdag 18 december 2019

Utvärderingar av olika betting system kommer att ske på bloggen under år 2020

Jag som driver den här bloggen är alltid på jakt efter nya sätt för att automatisera mina inkomster via internet och vad vore då bättre än att hitta ett betting system som kan sköta detta åt mig nästintill helt passivt ? Har under en del år nu analyserat fotbollsmatcher, basketmatcher, ishockeymatcher osv för att hitta bästa möjliga spel och spelvärde i matcherna och detta är logiskt nog något som tar mycket värdefull tid från mig.Tid som jag hädanefter vill lägga på något annat då jag har extremt många bollar i luften när det gäller internetinkomster.

Men jag vill såklart inte ge upp bettingen helt och hållet då detta är ett brinnande intresse som aldrig kommer att försvinna. Just av denna anledningen vill jag gärna hitta ett eller flera betting system som kan tjäna pengar åt mig samtidigt som jag själv inte behöver göra det "tunga jobbet".

Först ut blir Treble Tips


Blev intresserad av detta systemet då många talade väldigt gott om det på olika engelska forum. Deras track record var även ganska imponerande sedan starten och att deras speltips skickas ut via mail gör hela processen enkel och smidig. Vill du se vad det handlar om så kan du klicka dig in på deras hemsida via bannern här på bloggen. Den hittas för tillfället längst upp i vänster sidebar. Men kommer så småningom att skriva ihop ett nytt inlägg som beskriver betting systemet i mer detalj och när det nya året startar så kommer man att kunna följa hur det går här på sajten.

Det ska även tilläggas att samtliga system som jag kommer att köpa och utvärdera säljs via Clickbank och detta innebär att man kan testa produkten/tjänsten i 60 dagar helt utan någon risk. Skulle man av minsta anledning vara missnöjd innan dessa 60 dagar har gått så begär man enkelt pengarna tillbaka. Inga frågor ställs om varför du inte är nöjd. Det är en enormt stor fördel med att handla digitala produkter via Clickbank.

Jag kommer inte att sluta leta gratis speltips


Idag så erbjuds det massvis med speltips från sajter som t.ex Dagensbetting.se helt gratis och sådana här sidor scannar jag av dagligen för att hitta guldkornen. Ryggar gärna tips där andra har lagt ner tid på att presentera en grym analys. Detta tar ju inte särskilt lång tid för min egen del och kan man även hitta ett par stycken tipsters som går plus i längden vore det suveränt!

Men som sagt, under 2020 kommer stort fokus ligga på att hitta de allra bästa betting systemen som internet har att erbjuda och som man faktiskt kan tjäna pengar på i längden att använda sig av. Jag hoppas att du som läsare ska tycka detta blir en intressant resa att följa under nästa år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar