måndag 3 december 2018

Att ha flera olika inkomstkällor på nätet är vägen till ekonomisk frihet

Min första snöboll satt fint och det andra rullet kommer att publiceras inom kort. Jag ska göra allt i min makt för att vi ska kunna ro hem vår första 3-stegs snöboll och därmed åka upp på ett fint plus i jakten på att nå 50.000 kr. Men då jag har väldigt många olika inkomster från nätet så är det svårt att få tid med allt man önskar. Sedan den 25:e oktober har jag exempelvis gått all in på aktiemarknaden och investerat en stor summa pengar i olika bolag som jag tror har en väldigt ljus framtid. Har aldrig riktigt varit intresserad av aktier och fonder men för att kunna bli ekonomiskt oberoende en dag så måste pengarna jobba åt en och inte tvärtom.

Dessutom har jag ägnat en del tid åt att hitta och utnyttja olika bonusar från spelbolag på nätet och något jag verkligen kan rekommendera är att använda sig av en Cherry casino kampanjkod som är otroligt generösa med sin bonus till nya kunder. Är även en man som håller på med surebets eller sports arbitrage som det också kan kallas för. Detta vet alla som provat att det tar sin lilla tid att lokalisera spel och utnyttja variansen mellan oddsen som bolagen erbjuder. Som tur är har jag en programvara som sköter oddsletandet åt mig per automatik och målet jag har är att tjäna 6000 kr varje månad.

Detta är alltså med lite enkel matematik 200 kr om dagen och jag har nu uppnått mitt mål 10 månader på raken. Pengarna som tjänas här tas direkt ut när månaden är slut och skeppas in på olika fonder samt till mitt eToro konto där jag kör copy trading. Även detta en inkomstkälla som är 100% passiv och sånt gillas starkt. Är ingen människa som tycker om att jobba stenhårt för pengarna. Vill istället ha tid med annat kul som att umgås med familj/vänner samt resa och se världen. Att jobba 8 timmar om dagen, 5 dagar i veckan och enbart se fram emot helgen är totalt vansinne i min värld!

En annan grej som även börjat generera hyfsade summor cash är mina webbsidor. Startade år 2008 med denna bloggen som du läser just nu och sedan dess har jag byggt på med ytterligare 44 sajter som samtliga fungerar som inkomstkällor i form av framförallt Google Adsense. Passerade 15.000 kr i adsense intäkter under november månad och det var personligt rekord så en jäkligt kul milstolpe att nå upp till!

Finns inget bättre än att sätta upp personliga mål och stäva efter dessa. Resan dit är oftast krokig och komplicerad men det är minst sagt värt all tid man lägger ner när man äntligen lyckas nå sitt uppsatta mål.

Men just nu är det som sagt fokus på mitt snöbollsrullande här på bloggen och jag lovar att ni som väljer att följa med på resans gång inte ska behöva bli besvikna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar