tisdag 5 december 2017

Marknadens bästa oddsbonusar just nu

Marknaden för sportsbetting har växt kraftigt under de senaste åren och idag finns det mängder med svenska spelbolag att välja mellan. Den stora konkurrensen på marknaden har lett till att spelbolagen blivit tvingade att erbjuda bättre och bättre bonuserbjudande – något som givetvis är fantastiskt för oss spelare!

Nedan har vi listat de bästa oddsbonusarna hos svenska bookmakers som går att hämta hem just nu. Samtliga spelbolag på listan har en giltig licens inom EU och delar ut skattefria vinster till svenska spelare.

Redbet – Två gratisspel á 100 kr

Det svenska spelbolaget redbet, som erbjuder både sportsbetting, casino och poker, delar just nu ut 2 gratisspel á 200 kr till alla sina nya spelare. För att ta del av erbjudandet måste du skapa ett nytt redbet-konto och därefter lägga ett spel för minst 100 kr med lägsta oddset 1.80. Här kan du ta en titt på redbets odds

Givetvis hittar du spel på större fotbollsmatcher i exempelvis Champions League, La Liga och Premier League, men du kan även välja att spela på mindre sporter som innebandy, cykling, rugby och bordtennis. Kom bara ihåg att det är ett spel värt minst 100 kr som gäller (två spel värda 50 kr styck kommer alltså inte att räknas).

Unibet – 500 % upp till 500 kr

När det kommer till stora insättningsbonusar är det få spelbolag som kan mäta sig med Unibet. I dagsläget erbjuder man alla nya oddsspelare 500 % upp till 500 kr i samband med den första insättningen. Med andra ord: sätt in 100 kr och få 400 kr extra att spela med. Du kan även välja att hämta hem 200 % upp till 1000 kr, vilket är mer fördelaktigt ifall du vill göra en större insättning.

LeoVegas – 100 % upp till 1 000 kr + 200 kr i gratisspel

På bara drygt fem år har LeoVegas lyckats slå sig in som ett av Sveriges absolut populäraste spelbolag. En anledning till detta är den smarta marknadsföringen med profiler som Patrick Ekwall och Frank Andersson. En annan är faktumet att man erbjuder några av marknadens absolut bästa bonusar.

Nya spelare som skapar ett konto hos LeoVegas får den första insättningen dubblad (100 % extra) upp till maximalt 1 000 kr. I tillägg blir det första spelet matchat upp till 200 kr. T.ex.: om du lägger ett första spel värt 180 kr så kommer du att få 180 kr gratis att använda på en valfri sportmarknad.

Betsson – Riskfritt spel upp till 1000 kr

Trots att Betsson har tappat andelar i norden under de senaste månaderna, så fortsätter man att vara ett av de främsta alternativen för svenska oddsspelare. I dagsläget tillhandahåller Betsson ett av marknadens absolut bredaste sportsbettingutbud och dessutom har man ett välkomsterbjudande som inte går av för hackor: ett riskfritt spel upp till 1000 kr.

Det riskfria spelet får du genom att göra en första insättning och sedan lägga ett spel. Ju större din insättning är, desto större blir ditt riskfria spel. Om ditt spel skulle generera vinst så behåller du givetvis alla pengar. Ifall det däremot inte skulle gå vägen så ges hela insatsen tillbaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar