fredag 16 juni 2017

Här hittar du senaste nytt inom sportvärlden

Jag är en man som håller mig konstant uppdaterad om vad som händer inom sportvärlden och då inte minst inom fotbollen. Det kan vara allt ifrån resultat till intervjuer, transferövergångar och gammalt hederligt skvaller Men även fast just fotboll ligger mig varmt om hjärtat så ignorerar jag aldrig några andra sporter utan det känns helt enkelt bäst att frekvent uppdatera sig då och då.

Problemet med detta är att de flesta sajter på nätet har inriktning på en enda sport och det kan man ju förstå, men för bara någon dag lyckades jag hitta Sportal.no - live stream & sportnyheter som jag varmt kan rekommendera till alla. Låt mig förklara varför. 

1. Ta de av gratis speltips

Jag är som alla vet en entusiastisk bettare på alla fronter och självklart är man då alltid på jakt efter speltips och analyser. Har man själv en idé om t.ex en fotbollsmatch så kan det vara guld värt att få läsa en analys där någon annan ser på matchen med andra ögon. Det kan göra så att du ändrar ditt beslut och därmed vinner mer pengar!

2. Du får de senaste sportnyheterna serverade

Snabbt och enkelt, inga konstigheter. Lättnavigerad sida där du hittar de senaste inom sportens underbara värld genom att klicka på fliken "nyheter" längst upp till vänster. 

3. Gratis live streaming

Du får omedelbart en överblick om var du kan se de kommande toppmatcherna i Europa och även resten av världen och detta kan du live streama helt gratis om du önskar det! Bor du i Sverige kan det vara oerhört lönsamt att hålla koll på om du t.ex inte har ett sportabonnemang hos exempelvis Viaplay.

Du kan spara många tusenlappar per år genom att streama matcherna istället och det kan Sportal.nu hjälpa dig med. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar