torsdag 25 oktober 2018

Zenit - Bordeaux och Jablonec - Astana ska fixa vinsten ikväll

Förra snöbollsspelet började på bästa möjliga sätt då Hearts redan hade skaffat sig en 0-2 ledning med 20 minuter på klockan (slutade 0-3) men tyvärr överraskade Ajax rejält genom att endast skrapa ihop 3 hörnor på 90 minuter... Definitivt inte likt Ajax att snitta 1 hörna per halvtimme på hemmaplan men det är sånt som händer. Bara att hoppa upp i sadeln igen och starta på rull 1 än en gång i 3-steget.

Idag har jag valt ut Zenit Ö1,5 mål mot Bordeaux och även Astana Ö0,5 mål. Denna dubbeln spelas till oddset 2,85 hos Betfair.

Zenit med 4 poäng på två matcher. Bordeaux på 0 pinnar. Är alltid otroligt svårt att åka till Ryssland och lira dä Zenit typ har förlorat 1 match på sina 30 senaste eller något sånt. Bordeaux ser allt annat än bra ut i både ligan och EL samt att viktige Kamara (10 matcher, 7 mål) saknas idag. Även försvarsklippan Mendy är borta så detta blir tufft. 2-0 , 2-1 eller 3-1 säger min spåkula. Hemmalaget ska hursomhelst ha goda chanser till 2 baljor.

Har vi dagens drag i Jablonec - Astana ? Sjukt hur stora underdogs Astana har blivit med all den rutinen ifrån Europa laget besitter. Jablonec är ett halvtaskigt gäng ifrån Tjeckien och här bör man få stora problem att hålla nollan under 90 minuter.

Nu är det dags att sätta det första rullet! Let's goooo!