måndag 2 november 2009

Du kan få en helt ny inkomst !

Just nu kan du följa denna bloggen helt gratis om du vill vinna pengar. Det är bara att kopiera mina expert tips och lägga in spelen på Betfair. Efter 90 minuter begär du utdelning ! Inte så svårt, eller hur? Du kan fixa så du får en helt ny inkomst på nolltid. På min blogg får där bara plats dem bästa och BARA dem BÄSTA spelen ! Så... Häng med :)

Summering av gårdagen: Dem flesta spelen gick in igår och den totala vinsten blev 247 SEK :) Så alla som följde det igår vill jag säga ett stort grattis till. Det är rätt spännande att kunna plocka ut alla sina vinster skattefritt senare???

Vill du kunna tjäna 2000-3000 SEK på varje fotbollsmatch? Med Fotbollspengar är ingenting omöjligt längre.

Aktuellt saldo den 2 november 2009: 5307 SEK.


SPELTIPSEN FÖR MÅNDAGEN DEN 2 NOVEMBER 2009

Matchstart: 17:00 Match: Egaleo - Ilioupoli. Tipstecken: BOKA Egaleo. (Spela Emot) Odds: 1,58 Insats: Mellan 50-70 SEK. (Risk om insats är 60 kr: 35 SEK) (Välj vad som passar dig)

Kommentar: Egaleo har INTE vunnit på 7 raka matcher ! Formen är därför allt annat än bra. Ingenting pekar på att den är på väg upp. Ilioupoli har inte förlorat på 3 matcher och spelet har sett allt bättre ut. Tror det blir en jämn kamp. 0-1 ? Väldigt prisvärt odds på att BOKA Egaleo.

Paid Surveys Etc betalar ut RIKTIGA PENGAR till personer som är redo att svara på undersökningar på nätet.

Matchstart: 19:00 Match: Odense - Aalborg. Tipstecken: 1 Odds: 1,75 Insats: 80 SEK.

Kommentar: Odense börjar växa fram till Danmarks bästa lag. Ligger alltid högt i tabellen och har ett spel som även håller måttet i Europa. Har grym form och brukar mosa allt motstånd på hemmaplan. Aalborg har lite "kris" form. Åkte ur Danska Cupen förra veckan. Detta kommer att bli en allför tuff uppgift att lösa. (Denna matchen går på Betfair livevideo)

Matchstart: 20:45 Match. Mantova - Brescia. Tipstecken: X Odds: 3,00 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Mantova gick upp ifrån Serie C förra säsongen och ligger sist nu. Men på hemmaplan har dem varit bra och "kryssat" mot bra lag. Alla trodda Brescia skulle gå upp till Serie A denna säsongen men det går trögt. Väldigt ojämna. 0-0 i denna matchen är inte alls omöjligt .

Detta var speltipsen för denna måndag. Inte så mycket att hurra över pga att inte så många matcher spelas. Men imorgon ska Champions League matcher spelas och dem håller jag redan på med att analysera :) Lycka till ikväll !

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt??? www.fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar