lördag 31 oktober 2009

Grattis till alla som följde bloggen igår !

Jag vill först och främst gratulera alla som följde min blogg igår och tog del av mina speltips.
Jag rekommenderade 3 spel och alla gick in :)
För mig själv blev det 210 SEK in på kontot.
Jag har ett startkapital på 5000 SEK att börja med. Jag förstår givetvis att alla inte har dessa summor att spela med men det räcker med ett startkapital på 1000 SEK om du vill komma igång.
Jag kommer att uppdatera mitt saldo på denna sida varje dag så ni ser om det är lönt att följa min blogg ;)

Aktuellt saldo 31 oktober 2009: 5210 SEK.


Då var det dags för dagens speltips ! Lördagar brukar vara fina lönedagar tack vare att där är så många matcher att spela på. Och det gillas starkt ! Det går även att hitta riktiga "höjdarmatcher" på en lördag och jag har analyserat alla spelbara matcher ! Guldkornen kommer här:) Har du råd att låt bli att ta del av dem ??? ;)

Speltipsen lördagen den 31 oktober 2009

Matchstart: 13:00. Match: Armina Bielefeld - Energie Cottbus. Tipstecken: SPELA på att det kommer att bli UNDER 3,5 mål i matchen. Odds: 1,47 Insats: Mellan 50-60 SEK.

Kommentar: Bielefeld har 6 raka vinster ! Dem har inte släppt in ett ENDA mål på dessa 6 matcher. Cottbus är ett mittenlag med ett mycket bra försvarspel. Cottbus kommer att rikta in sig på att hålla "nollan" så en målsnål match är att vänta.


Matchstart: 15:30. Match: Albinoleffe - Gallipoli. Tipstecken: BOKA = (SPELA EMOT) (RÖDA KOLUMNEN) Albinoleffe. Odds: 1,94 Insats: 70 SEK.

Kommentar: AL har väldigt svårt att vinna på hemmaplan. Har inte gjort detta på väldigt länge. Idag har dem dessutom tunga skador på försvare. GP har gjort det bra hittills. Dem spelade i Serie C förra säsongen. Kommer att bjuda upp till dans och kämpa tills sig ett kryss eller en vinst.

Paid Surveys Etc betalar ut RIKTIGA PENGAR till personer som är redo att svara på undersökningar på nätet.

Matchstart: 15:30. Match: Stuttgart - Bayern München. Tipstecken: 2 Odds: 1,87 Insats: Mellan 100-120 SEK.

Kommentar: Stuttgart har varit en stor besvikelse såhär långt. Det går både trögt i ligan och i Champions League. Dagsformen är en katastrof. "München" däremot är på väg upp i form efter en lång svacka. Oddset är ett av dagens bästa ! Skynda att fynda :)

Matchstart: 16:00. Match: Burnley - Hull City. Tipstecken: 2 Odds: 4,46 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Burnley åkte på sin första förlust förra veckan hemma mot Wigan. Det känns som om dem är på väg ner i form. Hull har inte rosat marknaden precis och dem är Premier Leagues sämsta lag. Men ett odds på 4,46 är prisvärt ! HÅLL NERE INSATSEN !

Matchstart: 16:00. Match: Coventry - Reading. Tipstecken: 1 Odds: 2.61 Insats: 40 SEK.

Kommentar: Coventry är ett tufft lag att möta, väldigt fysiska. Nu är dem även på väg upp i form. Reading är årets flopp i The Championship så här långt. Kommer till spel utan 1 ordinarie anfallare och en mittfältare. Får grymt svårt. 2-0 ?

Matchstart: 19:00 Match: Lens - Lorient. Tipstecken: X Odds: 2.98 Insats: 40 SEK.

Kommentar: Lens har en katastrofal form ! Men i förra matchen var dem riktigt bra och oturen skrattade dem i huvudet. Lorient har mycket nyttig form men dem kommer till spel utan sin förste målvakt. Jag tror att det blir en tight match och 0-0 är ingen utopi.

Matchstart: 20:00 Match: Osasuna - Barcelona. Tipstecken: BOKA = SPELA EMOT Barcelona. Odds: 1,54 Insats: 80 SEK.

Kommentar: Osasuna har grym form och dem kan ställa upp med bästa laget. Barcelona är ett av världens bästa lag men mot Osasuna har dem alltid svårt. Tror det blir en tuff match med tufft spel. Osasuna är kapabla att ta poäng.

Matchstart: 22:00 Match: A.Bilbao - A.Madrid. Tipstecken: Använd dig av Asiatiskt Handicap på Betfair. SPELA +0&+0,5 på A.Madrid. Odds: 1,72 Insats: 100 SEK.

Kommentar: Bilbao är på väg ner i form och har dålig form just nu också. Madrid fick en ny tränare förra veckan och kan ställa upp med bästa laget. Detta är ett av dagens bästa spel med Bayern München.

Detta var dagens bästa spel från mig och jag önskar alla lycka till :)

Hör av er om ni ¨har några frågor angående spel eller något annat. Jag svarar gärna.


Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt??? www.fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar