fredag 30 oktober 2009

Första dagen som spelbloggare + speltips.

Hej och välkomna till min spelblogg !

Mitt namn är Rasmus, jag bor i en liten by i Skåne med mina föräldrar. Jag har en bror och 2 hundar. Mitt stora intresse har alltid varit spel i alla former. Det är ett väldigt spännande sätt att tjäna pengar på men DOCK inte det lättaste.
Jag har spelat i många år nu. Jag kommer ihåg när min pappa frågade när jag var 13 år om jag ville lämna in en stryktipsrad för 16 kr. Jag visste ju knappt vad stryktipset var för något men jag skrev ner en rad.
Sen var allting igång :)
Jag tittade på Premier League matcherna på tv:en och tyckte att det var riktigt roligt.
Så har det varit i några år nu så jag har blivit expert på fotboll. Jag kan allting om alla stora och även små ligor i Europa.
Så då tänkte jag att en spelblogg är ju det perfekta sättet att uttrycka sig då !

Har du en fantastisk webbsida/blogg men ingen trafik till den? Traffic Siphon kan hjälpa dig att komma på Google Topp 10 snabbt!

Jag har ju alltid gjort som alla andra. Jag har spelat på svenskaspel,unibet,nordicbet,bet365, etc...
Jag har försökt att vinna pengar på dessa sidor med minimal framgång.
Som alla andra har jag förlorat pengar istället för att tjäna pengar.
Men... i februari 2009 förändrades allting radikalt för mig !
Då upptäckte jag Betfair.com !
Det var en riktig väckarklocka för mig ! Varför har jag spelat och förlorat massor av pengar på "vanliga" bookmaker sidor tänkte jag???

Betfair.com är inte en vanlig bookmaker. Här spelar du istället mot andra spelare från hela världen. På detta sätt så spelar ni exakt på samma villkor. Du spelar inte mot "Banken" så att säga.
På Betfair kommer du att få i genomsnitt 20% bättre odds också ! Det är därför fler och fler människor upptäcker detta sättet att tjäna pengar på.
Du tillåts att använda system för att vinna ! Du vet säkert att om du vinner för mycket på exempelvis svenskaspel så kommer dem att stoppa dig omedelbart. Meningen är ju att man ska förlora... Är det rätt???? NEJ !!!

Så bli en vinnare och sluta gå till spelbutiken på hörnet för att lämna in dina rader ! Nätet är 2000-talets nya inkomstkälla så tänk om:)

Nää, nu har jag babblat på så det räcker. Du vill säkert ha lite färska speltips för det är ju därför du är här, inte sant??? Då kommer dem här.

"DAGENS SPELTIPS 30 OKTOBER 2009 FRÅN BETFAIR"

Matchstart: 17:45. Cracovia Krakow - GKS Belchatow. Tipstecken: 2 Odds: 2,20 Insats: Mellan 30-50 SEK. (Välj vad du tycker är bäst)

Kommentar: Krakow har svårt i ligan, ligger nästsist. Den här matchen har dem problem med att en mittback och även lagkaptenen saknas. Belchatow däremot har grym form för dagen och kommer att vinna denna match.

Matchstart: 18:00. Fortuna Düsseldorf - Karlsruhe. Tipstecken 1 Odds: 2.26 Insats: 80-100 SEK (Välj vad du tycker är bäst för dig)

Kommentar: Düsseldorf var i division 3 förra säsongen men tog sig upp. Dem har börjat säsongen i "tvåan" på ett imponerande sätt. Karlsruhe däremot åkte ner från Bundesliga förra säsongen och dem har sålt deras bästa spelare. Denna matchen kan hemmalaget ställa upp med fullt lag. Inga skador. Karlsruhe har problem med skador på mittfältare.

Matchstart: 20:30. Dortmund - Hertha Berlin. Tipstecken: 1 Odds: 1,61 Insats: 100 SEK.

Kommentar: Dortmund har mycket bra form. Fick nyligen 1-1 borta mot Bayer Leverkusen med mersmak ! (Jag såg hela matchen) Hemmastödet Dortmund har hemma är nog det mäktigaste i hela världen. Därför har dem "12" spelare på plan kan man säga. Hertha Berlin är årets besvikelse. Rasmus Bengtsson har en tuff tid. Kurvan kommer inte att vända mot ett av världens bästa hemmalag. Dortmund vinner med 2 mål.


Detta var speltipsen för idag och jag hoppas att du följer dem, du kommer att få framgång :)


Ska du bli medlem på Betfair.se glöm inte att använda denna koden: MEHEELJGE

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna mellan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt??? www.fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar