torsdag 6 oktober 2016

Saudiarabien - Australien: Sällsynt oddsrörelse och 472 kr i vinst !

När marknaden öppnade så kunde man spela Australien till oddset 2,60 hos Betfair. Oddset började sedan sakta men säkert droppa på en bortavinst och jag valde att gå in i skarpt läge imorse när jag såg ett kanonläge för att tjäna enkla pengar då där fanns utrymme för ett ännu större oddsdropp. De flesta spelbolagen erbjöd mellan 2,05-2,10 på en bortavinst och på Betfair kunde man då spela Australien till 2,24 ! Det var Pinnacle som höll uppe oddset och när de sänkte så rasade även oddset på Betfair. Precis som jag hade förväntat mig :)


Gick ju ganska bra. Grämde mig lite att jag "redan" gick ut traden vid oddset 2,10 då det rasade ner till 1,86... Men efter det reagerade marknaden kraftigt som du kan se på betfairgrafen här nedanför:


Det är extremt sällsynt att ett lags odds går från öppningsoddset 2,60 och enda ner till 1,86. Men som du kan se på grafen så blev reaktionen kraftig då det steg från 1,86 till runt 2,22 för att sedan droppa igen. Hade jag haft mer tid idag så hade jag garanterat skyfflat in en bokning vid runt 1,95 för att sedan dra mig ur vid 2,10 och tjäna en ännu större summa. Men 472 kr på bara ett par timmar är inte fy skam det heller. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar