lördag 1 oktober 2016

Manchester United - Stoke: Grym trading möjlighet !

Har lirat Man United -1 till oddset 2,02 inför imorgon. Förväntar mig ett oddsdropp till 1,90 då United kommer att bli hårt spelade. Allt annat vore helt ologiskt. Stoke har riktigt risig form med 0-2-4 på de inledande 6 matcherna så det lär inte finnas många människor på jordklotet som vill backa upp dom borta mot Manchester United som är i bra form med 3 raka segrar. Skynda att fynda då man i skrivande stund kan lira samma spel till oddsen 2,04 och 2,06 !



(Du säkrar dessutom en plats till min exklusiva pregame trading grupp där samtliga spel kommer att publiceras så att alla i gruppen kan tjäna pengar på Betfair)

EDIT 2:a oktober kl 12:10


Precis som jag misstänkte så droppade oddset till 1,90 och jag vinner ungefär 530 kr på matchen hur det är går. Sports trading när det är som roligast :) Stort grattis till alla som ryggade!

2 kommentarer:

  1. Hej jag vill bara fråga om jag förstår rätt angående summan som du har satsat för detta spel.
    spel 7280kr och sedan lay 10700 kr så för att göra detta spel bör man ha en kassa på ca 20 000 kr !? har jag förstått rätt ?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej så är det inte. Jag bokade (lay) tillbaka lite på oddsen 1,93 och 1,94 för att sedan spela till 1,95 och 1,96. Därför blev också summan högre än mitt egentliga saldo inne på kontot.

      Finns många guider nätet som beskriver hur det fungerar med back and lay spel på Betfair så det är bara att googla. Blir en hel novell om jag skulle förklara det i detalj.

      Radera