sportbloggar.info

söndag 17 januari 2016

-1,24€ igår. 3 nya fotbollslir idag.

Blev en medioker dag igår med ett minusresultat på 1,24€. Under 2,5 mål på Chelsea - Everton samt 2:an på Leicester ställde till det. Allt såg ganska bra ut med ett 0-0 resultat i halvlek mellan Chelsea - Everton men sen rasade allt som hette försvarsspel och inte mindre än 6 mål prickades in i 2:a halvleken.

Leicester gjorde 0-1 och fyra minuter efter blev laget tilldelade en straff som man tyvärr inte förvaltade. Istället kunde Aston Villa kvittera i slutet på 2:a halvleken och 1-1 blev även slutresultatet. Lite otur men det är den härliga charmen med betting :)

Idag blir det 3 spel och det blir fotboll för hela slanten. Dagens högsta insats får matchen mellan Stoke - Arsenal. 1X2 marknaden känns oviss att försöka sig på så jag har hittat ett hörnspel till ett kanonodds! 4% av spelkassan investeras på de spelet.