måndag 2 februari 2015

Speltips: Matcherna i Atlantic Cup 2015

Atlantic Cup är en vänskapsturnering i fotboll som körs i Algarve, Portugal och vänder sig till europeiska fotbollsklubbar från nationella ligor som har uppehåll under vintermånaderna, alltså mest skandinaviska länder, länder från norra eller central-Europa.

Den som ligger bakom turneringen är Stefan Schwarz, den före detta svenska mittfältaren som bland annat spelade i Arsenal och Benfica, samt den förre målvakten för Millwall, Brian Horne. Turneringen startade 2011 och körs i år för femte året i rad. Årets turnering spelas från den 30:e januari till den 7:e februari, så den är just nu i full gång.

Inför de två nästa matcherna Örebro – Bröndby och Boleslav – Midtjylland ger vi här nedan våra hetaste tips.

Örebro – Brondby
Örebro fick en mellanplacering i Allsvenskan förra året och är i allmänhet oftast inte ett av de bästa lagen i Sverige. Bröndby däremot får alltid topplaceringar i den danska fotbollsligan och slutade förra säsongen på en fjärdeplats. Dessutom är de vana vid europeisk fotboll på hög nivå. Både Bröndby och Örebro kommer med en seger var i bagaget till denna match, men Bröndby vann med 2-0 mot Boleslav medan Örebro endast vann efter straffar mot Midtjylland. Vi satsar på att Bröndby vinner i matchen mot Örebro.

Boleslav – Midtjylland
Boleslav kommer från Tjeckien och avslutade i år på en tredje plats i den högsta ligan. Även Midtjylland kom trea i den danska fotbollsligan, så på detta sätt är det lika. Däremot förlorade Boleslav mot Bröndby, som endast kom fyra i den danska ligan, samtidigt som Midtjylland kom trea, så på pappret är Midtjylland ett bättre lag än Bröndby. Detta gör att Boleslav eventuellt även förlorar denna match.

Vad gäller fotboll och odds kan man läsa bet365 betting tips, där man alltid får uppdaterade nyheter och tips. Det är dock viktigt att tänka på att tips just bara är tips. Även om man läser bloggar eller krönikor som skrivs av så kallade experter garanterar detta inte att man prickar rätt och vinner.

Man kan dock öka sina vinstchanser genom att läsa nyheter om de olika lagen, studera deras resultat i tidigare matcher, se vilka spelare som är skadade för tillfället och så vidare, även om man aldrig kan veta vilken dagsform de olika spelarna är i, hur publiken eller till och med vädret påverkar matchen.

Å andra sidan ska man också alltid vara beredd på att vinna. Vi läste nyligen om en kvinna som stod i duschen när telefonen ringde och hon fick veta att hon blivit miljonär. Vi svarar vanligtvis inte i telefon när vi duschar, men det är nog denna kvinna glad att hon gjorde, även om hon till en början misstänkte att det bara var ett skämt.

Det var det dock inte, utan hennes insats på 12 kronor hade blivit till över en miljon. För kvinnan i fråga var det inte svårt att veta vad hon skulle lägga pengarna på, utan det blir bland annat på resor. Du vet säkert också vad du skulle vilja använda lite extrapengar till, så spela och ta chansen att vinna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar