Tradingspel nummer 47: Vitesse - Utrecht

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: ETT UTMÄRKT TRADINGSPEL !!!

Kommentar/Analys:

Vitesse har fortfarande en bra chans på att ta hem ligaguldet i Eredivisie. Man ligger "bara" 5 poäng bakom serieledarna PSV men det är absolut ingen omöjlighet att ta in detta på de matcher som är kvar att spela. Skulle inte detta gå vägen så är det extremt viktigt att försöka ta hand om 2:a plats då detta innebär Champions League.

Laget hamnade i en lite halvtaskig period mellan den 9:e december 2012 till den 9 februari 2013. Under denna period blev där endast 1 vinst på 7 matcher. 2 oavgjorda och 4 förluster inkasserades också...

Men nu ser det ut som om svackan är över. Vitesse har 2 raka vinster med sammanlagt 7 mål framåt. I förra matchen blev det ett riktigt målkalas och kampen mot Heracles slutade med en 3-5 vinst !

Utrecht har spelat in 42 poäng, 3 mindre än dagens motståndare och givetvis siktar man högre. En direktplats till CL hade inte suttit fel men det är en bit upp till 2:a platsen. Efter en riktigt fin period så förlorade man med 0-3 mot Nijmegen och efter det blev det förlust med 2-1 mot PSV. Men man var back on track i senaste matchen som slutade med en övertygande 4-0 vinst!

För övrigt så har Vitesse endast 1 hemmaförlust under säsongen.

Jag kör huvudsystemet och hoppas på nya fredagscash :)