Tradingspel nummer 35: Newcastle - Bolton

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,3 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (18,5) och halvförsäkring på 1-1 (9,6)

Resultat:
 RÄTT !!! En minimal vinst då Newcastle inte fick hål på Bolton förrän i 73:e minuten ! Efter det kom även 2-0. Men jag började att fylla på min 0-0 försäkring när ungefär 60 minuter hade gått och la då även in en liten slant på 1-1 om t.ex Bolton skulle få in 0-0 de sista 30 minuterna. Hade matchen slutat 1-1 så hade det blivit ett litet minus men nu blev det en liten vinst istället :)

Kommentar/Analys:

Det vore ett stort tjänstefel om man inte använde sig av boka oavgjort metoden på denna matchen ! Här finns alla förutsättningar för en skön vinst.

Newcastle har efter 4 raka segrar häng på en Champions League plats och ett stort plus i kanten är att man har lyckats hålla nollan i 3 av dessa 4 segermatcher. En stark defensiv bevisar detta. Motstånden har kanske inte varit av allra högsta kvalitè men det har inte så stor betydelse. Att inte släppa in mål är alltid starkt.

Efter vinsten mot Wolves på bortaplan så trodde man att Bolton var på gång. Men 0-3 förlusten mot Fulham sved rejält och nu trillar man snart under det fruktade "strecket".

Ett formtoppat Newcastle mot ett Bolton som är allt annat än bra ? Det kan bara sluta på ett sätt enligt mig.

Detta lär bli en enkelt tradingvinst. HÖG INSATS !