Tradingspel nummer 29: Atl Madrid - Ath Bilbao

Odds: 4,2 @ Betfair

Insats: 6 units

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (17,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,8)

Resultat:
 RÄTT !!! 0-0 i halvlek, men några minuter in på den andra så gör Mr Falcao 1-0 för A.Madrid ! Då gick det utmärkt att gröna ut på oavgjort och även gröna ut 1-1 försäkringen med en liten profit :) Helt perfekt tradingmatch !

Kommentar/Analys:

Efter att både dessa lag vunnit sina Europa League matcher och även gått vidare till nästa omgång så stötte man på problem i senaste ligamatchen. För A.Madrid del blev Mallorca på bortaplan för svåra (förlust med 2-1) och för A.Bilbao blev Valencia en för tuff nöt att knäcka på hemmaplan. (förlust med 0-3)

A.Madrid hade innan dess mycket bra form med endast 3 vinster och 1 oavgjord på de 4 senaste.

Ni som såg A.Bilbao mot Manchester United vet att laget är otroligt bra i sina ljusa stunder. Tyvärr är man också hyfsat ojämna som vi inte minst såg i senaste förlustmatchen mot Valencia. 0-3 förlust på hemmaplan tillhör inte vanligheterna för baskierna.

Jag tror även att man får extremt stora problem i dagens match. Man kommer garanterat att försöka täppa till sin defensiv för att inte släppa in 3 mål igen. Men problemet är att Bilbao gärna gillar att anfalla och lämnar därmed håll bakåt, detta tror jag A.Madrid utnyttjar och med Falcao (17 mål i ligan hittills) på plan blir det en svettig afton för bortalaget.

Jag hoppas på ett hemmamål i första halvlek så att jag både kan gröna oavgjort och 1-1. Skulle Bibao göra ett "turmål" så avvaktar jag. Har ju halvförsäkring på 1-1 :)