Tradingspel nummer 25: Trabzonspor - Sivasspor

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,2 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (21,0) och halvförsäkring på 1-1 (9,6)

Resultat:
 FEL !!! Sivasspor gör 0-1 i den 37:e minuten och detta står sig en bit in på andra halvlek. Jag helförsäkrar 1-1 vid 60:e minuten och i den 69:e gör Trabzonspor 1-1. Efter 1-1 tänkte jag lägga in pengar på 2-2 resultatet men jag väljer att låta bli. 2-1 kommer med 9 minuter kvar av matchen och då tradar jag ut. 2-2 i detta fallet hade kostat mig en hel del... Med facit i hand så skulle jag spelat på 2-2 resultatet direkt efter 1-1 !

Kommentar/Analys:

Efter 4 raka matcher utan vinst för Trabzonspor så blev det en efterlängtad seger i senaste matchen mot Besiktas. 1-2 på bortaplan skrevs siffrorna till och det är starkt att vinna borta mot Besiktas. Inte många lag som klarar av det!

På sin hemmaplan brukar man vara otroligt svårspelade och det såg vi inte minst i Champions League. Men de 2 senaste hemmamatcherna har slutat med förlust så jag tror att man kommer att vara rejält taggade till denna matchen. Självförtroendet lär vara högre hos spelarna med tanke på vinsten mot Besiktas. Innan de två hemmaförlusterna så hade man vunnit med 4-0, 2-1, 4-1 och 4-0. Inget snack om att laget går på offensiven !

Sivasspor går en aning knackigt för tillfället. I senaste matchen blev det storstryk mot Galatasaray på hemmaplan med 0-4 ! Visst, "Gala" är ett av Turkiets bästa lag men 0-4 på hemmaplan är ändå rent för dåligt... Innan dess har man släppt in 3 mål mot Genclerbirligi och 4 mål mot Fenerbahce. Min känsla är att defensiven prioriteras idag... ?

Jag tror Trabzonspor fixar detta idag. Eller, iallafall första målet hoppas jag på :) Om 1-0 skulle komma så tradar jag ut mig på oavgjort och min 1-1 försäkring. En bit in i första, ungefär tiden då Valencia gjorde mål igår, hade varit perfekt!