Tradingspel nummer 18: St Pauli - Braunschweig

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,8 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (16,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,4)

Resultat: PLUSMINUSNOLL !!! Matchen slutade 0-0 och det var bara att fylla på sin försäkring när ungefär 60-65 minuter hade gått. Svagt av St Pauli !

Kommentar/Analys:

St Pauli ligger på tredjeplats inför dagens match. Endast 2 poäng bakom Greuther Fürth som just nu innehar förstaplatsen. Alltså, en vinst idag innebär att man tillfälligt kan ta över den åtråvärda förstaplatsen i tabellen. Eller, iallafall om Eintracht Frankfurt inte vinner borta mot Paderborn. Lagen spelar samtidigt.

Hemmalagets form är god. 2 raka vinster. På hemmaplan har man en streak på 5 matcher utan förlust.

Braunschweig blandar och ger. Man har inte vunnit på 5 raka matcher, 3 oavgjorda och 2 förluster. De senaste 2 matcherna har man mött lag som huserar i botten av tabellen och då har man endast mäktat med 2 kryss. Formen kunde alltså varit mycket bättre.

Som sagt, St Pauli kan, vid eventuell vinst, gå upp på förstaplatsen. Detta är något man säkerligen inte har något emot. Men då ska Braunschweig besegras först och jag tror man klarar av det. Bortalaget kommer säkert spela tight och försöka få med sig en poäng. Men St Pauli ska vara för bra och jag tror på en hemmaseger till slut.

Tanken idag är att gröna ut vid 1-0. Både på det oavgjorda resultatet och 1-1 resultatet. Hoppas på ett 1-0 mål mellan minut 20-45. Hade varit perfekt och då får man kanonläge att gröna :)