Tradingspel nummer 15: Schalke 04 - Wolfsburg

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,0 @ Betfair

Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (17,0) och 50% försäkring på 1-1 (8,8)

Resultat: RÄTT !!! Här var det inget snack. Schalke körde över Wolfsburg med 4-0 och redan efter 10 minuter gjordes det första målet. 2 klick med hjälp av BetAngel gjorde så att jag grönade både det oavgjorda resultatet och 1-1 resultatet. En enkel vinst :)

Kommentar/Analys:

Schalke spelade i veckan mot Viktoria Plzen och den matchen slutade 1-1. Alltså, bra läge för tyskarna inför returen. Även bra för min plånbok då jag bokade (spelade emot) Schalke med 500 kr :)

Idag möter man Wolfsburg som inte har haft det så lätt på sistone. Iallafall inte på bortaplan där man har 5 raka förluster och på de 6 senaste har man 17 insläppta mål... Det är framförallt på hemmaplan som poängen tas.

Schalke kommer revanschsugna efter debaclet mot Münchengladbach. 3-0 förlust blev det. Visserligen på bortaplan men ändå, lite för dåligt enligt mig ! Jag tror Wolfsburg får sota för detta idag och Schalke 04 bör vinna detta möte hyfsat komfortabelt.

Tyska matcher brukar även innebära en hel del mål så därför tar jag "bara" en 25% försäkring på 0-0. Hoppas på ett hemmamål i första halvlek så det blir möjligt att både gröna ut på matchodds marknaden och 1-1 resultatet.