Panathinaikos - Odense (Champions League Kval)

Tradingspel: BOKA Oavgjort till oddset 3,9.

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (13,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,20).

Bolag: Betfair - Nya Kunder kan Få Upptill 10.000 Kr I Bonus!

Resultat: RÄTT !!! Började inte riktigt bra med ett tidigt Odense mål i 12:e minuten. Men kvitteringen kom i 35:e och sedan tog grekerna ledningen i 50:e minuten. Med tanke på att jag hade halvföräkring både på 0-0 och 1-1 så väntade jag efter 1-1 målet. När 2-1 målet kom så gröna jag ut till en vinst :) Inte så stor men ändå en vinst. Det hade kunnat bli en svetting afton om man hade stannat kvar i matchen. Den slutade nämligen 3-4 till Odense...

Kommentar:

Andra matchen mellan dessa båda lagen och nu ska det avgöras vem som går vidare. Det första mötet slutade 1-1 i Danmark efter ett sent kvitteringsmål av Odense i 89:e minuten. Jag såg inte själv matchen men ryktet säger att grekerna kontrollerade matchen hyfsat bra och även fast Odense hade ett par målchanser så var dom aldrig särskilt farlig.
Förutom när dom fick in målet i slutet ;)

Men iallafall, ny match och nya förutsättningar. Nu måste Odense framåt på grund av att "Pana" fick in ett bortamål i första matchen. Slutar matchen 0-0 åker Odense ut.

En fullsatt arena med segerhungriga greker känns som en övermäktig uppgift för våra grannar. Plus att Odense måste gå framåt...

Känns som om detta kommer att bli en klar seger för Panathinaikos och allt annat vore en otrolig överraskning... ! Men man såg ju vad Malmö ställde till med mot Rangers så varför inte !?

Men... NEJ ! Detta tar grekerna hyfsat enkelt.

Matchen drar igång 20:45 och nu ska vi vinna pengar !

Betfair - Nya Kunder kan Få Upptill 10.000 Kr I Bonus!