Välj mellan att köpa Fotbollspengar 5.0, den nya FBP boten (automatisk spelrobot) eller "hela paketet". Gör ditt köp via Fotbollstradaren.com och ta del av 8 sports trading videos samt en 24 sidor lång PDF fil där du kommer att hitta en steg-för-steg guide om hur du kan bli lika framgångsrik på betfair som jag har blivit. Även en egenutvecklad tradingmetod kommer att "avslöjas" som involverar 3 olika marknader som är den allra bästa i min "sports trading portfölj". Mer info finner du på den här sidan.

onsdagen den 16:e december 2009

Topptips förslag !

Här kommer mitt Topptips förslag för idag :) Jag önskar alla ett STORT LYCKA TILL !!!

Spela Topptipset på Svenskaspel.se - HÄR OCH NU !TOPPTIPSET

1. Burnley - Arsenal: X 2
2. Tottenham - Manchester City: 1
3. Basel - Fulham: 1 X
4. CSKA Sofia. - Roma: 1 X 2
5. H.Berlin - Sporting Lissabon: 1 X 2
6. Panathinaikos - Dynamo Bukarest: 1
7. Club Brugge - Toulouse: 1 X
8. Sparta Prag - FC Köpenhamn: X 2

Systemet kostar 144 kronor att lämna in och innehåller 2 hel och 4 halvgarderingar.

Idag sätter vi "åttan" !

Spela Topptipset på Svenskaspel.se - HÄR OCH NU !


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Europa League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Frågor om tradingmetoderna i Fotbollspengar 5.0 besvaras endast via E-Post. Kommentarer som handlar om detta raderas direkt.