Den 12:e juni 2014 börjar fotbolls VM i Brasilien och då startar även min nya tradingtjänst. Det är en prenumerationstjänst som kostar 49 kr/månaden och för detta pris får man tillgång till alla mina tradingspel varje månad (inga spel läggs ut på Fotbollstradaren.com under den här perioden). Jag tar endast in 25 personer och dessa kommer att få tillgång till VM spelen mellan perioden 12:e juni fram tills den 13:e juli. Vill du hänga på ? Då finns chansen fortfarande! Där finns 2 platser kvar av 25 stycken! Mer info hittar du på den här sidan.

onsdag 16 december 2009

Topptips förslag !

Här kommer mitt Topptips förslag för idag :) Jag önskar alla ett STORT LYCKA TILL !!!

Spela Topptipset på Svenskaspel.se - HÄR OCH NU !TOPPTIPSET

1. Burnley - Arsenal: X 2
2. Tottenham - Manchester City: 1
3. Basel - Fulham: 1 X
4. CSKA Sofia. - Roma: 1 X 2
5. H.Berlin - Sporting Lissabon: 1 X 2
6. Panathinaikos - Dynamo Bukarest: 1
7. Club Brugge - Toulouse: 1 X
8. Sparta Prag - FC Köpenhamn: X 2

Systemet kostar 144 kronor att lämna in och innehåller 2 hel och 4 halvgarderingar.

Idag sätter vi "åttan" !

Spela Topptipset på Svenskaspel.se - HÄR OCH NU !


BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !


Gå till Betfair.com

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Alla som håller på med Betting på fotbollsmatcher bör känna till Soccerstats.com för här kan ni få väldigt värdefull information om alla fotbollslag i Europa och övriga världen. Jag använder mig av denna webbsida varje dag för att få fram all sorts statistik. Det kommer att hjälpa dig oerhört mycket.

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfritt Europa League spel. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Frågor om tradingmetoderna i Fotbollspengar 5.0 besvaras endast via E-Post. Kommentarer som handlar om detta raderas direkt.