sportbloggar.info

tisdag 3 november 2009

Tjäna Pengar På Fotbollsmatcher !

God Morgon !

Summering av gårdagen:

Igår satte jag 2/3 spel. Odense hade ett konstant övertag mot Aalborg och lyckades peta in 1-0 i 61 minuten men Aalborg kvitterade och 1-1 blev slutresultatet. Lite otur men i spelets värld så får man ibland bita i det "sura äpplet" ! Det blev ändå en plusdag igår :)

Idag är det Champions League ! Jag har laddat med riktiga "kap" och här kommer dem.

AKTUELLT SALDO PÅ BETFAIR KONTOT: 5347 sek

SPELTIPSEN TISDAGEN DEN 3 NOVEMBER 2009.

Matchstart: 18:00. Match: Dunajska Streda v Bodva Moldava. Tipstecken: BOKA (Spela emot)Dunajska Streda. Odds: 1,34 Insats: 50 SEK. (Risken blir 17 SEK)

Kommentar: Om jag ska vara ärlig i denna matchen så vet jag ingenting om lagen, men jag vet iallafall när jag får se ett prisvärt odds ! Satsar du 50 SEK så förlorar du bara 17 SEK om hemmalaget skulle vinna. Men du vinner 50 SEK om det blir X eller 2 :) Tittar man på formen hos båda lagen så är dem rätt jämna.

Matchstart: 20:45. Match: AC Milan - Real Madrid. Tipstecken: 1. Använd dig av marknaden "Oavgjort (Inget Spel) på Betfair. Odds: 2.10 Insats: 60 SEK.

Kommentar: Förklaring "Oavgjort (Inget Spel) Vinner Milan matchen vinner du insatsen gånger 2,10. Blir det X får du tillbaka hela insatsen. Vinner Real Madrid förlorar du insatsen. Milan har verkligen kommit igång efter en lång svacka. Milan slog även Real Madrid för 2 veckor sedan på Santiago Bernabeu Stadion. R.Madrid har givetvis ett grymt bra lag men det går ändå lite trögt. C.Ronaldo är fortfarande skadad. Tror Milan kommer att spela snålt och vinna med 1 eller 2 bollar.

Matchstart: 20:45. Match: Apoel Nicosia - Porto. Tipstecken: 1 Odds: 5,8 Insats: 30 SEK.

Kommentar: Jag såg hela matchen när Porto spelade på hemmaplan för 2 veckor sedan och jag blev väldigt imponerad av A.Nicosia ! Dem har ett kompakt försvarsspel och har även ett giftigt anfall. Var nära att vinna i Portugal. Nicosia spelade även väldigt bra mot Chelsea ! Porto är på väg ner i form, fick bara 1-1 mot Belenenses i den inhemska ligan sist. Tror att dem får stora problem i Cypern och oddset på "ettan" är grymt !

Matchstart: 20:45. Match: Besiktas - Wolfsburg. Tipstecken: Använd dig av Över/Under 3,5 mål. SPELA på att det blir UNDER 3,5 mål i matchen. Odds: 1,41 Insats: 100 SEK.

Kommentar: Där är nästan inget lag i världen som slår Besiktas på deras hemmaplan. Fansen är "fanatiska" och brukar bära fram Besiktas till vinst. Besiktas är också väldigt "snåla" på hemmaplan och släpper inte in många mål. Formen är grym också ! Wolfsburg har tappat sin form helt. Sist blev det bara 3-3 mot Mainz i den inhemska ligan. Tror att dem är nöjda med ett poäng i denna match och kommer att hålla 0-0 så långt det går. (Förra matchen blev 0-0)

Matchstart: 20:45. Match: Maccabi Haifa - Juventus. Tipstecken: BOKA (Spela Emot) Juventus. Odds: 1,70 Insats: 80 SEK. (Risken blir 56 SEK)

Kommentar: Maccabi Haifa är ett väldigt jobbigt lag att möta på deras hemmaplan. Spelar alltid en fartfylld fotboll med ett disciplinerat försvarsspel. Förra mötet vann Juventus med 1-0 tack vare ett turmål. Juventus form är mycket tveksam. Har inte riktigt fått igång "maskineriet" än. Tror att detta blir en väldigt tuff uppgift . Maccabi tar poäng.

Matchstart: 20:45. Match: Marseille - FC Zürich. Tipstecken: Använd dig av "Rätt Resultat Marknaden" BOKA - SPELA EMOT att det ska bli "Övriga Resultat". Odds: 5,0 Insats: 100 SEK. (Risken blir 400 SEK)

Kommentar: Förklaring: Rätt Resultat - Övriga Resultat. Bokar man "Övriga Resultat" så vinner man om något av lagen inte lyckas göra 4 mål. Du kan även "trada ut" när det har gått ett antal minuter om du vill. Oddset i dem "Blåa rutorna" kommer att gå upp om matchen fortsätter att stå 0-0 en tid och då får du ett bra läge att "säkra" din vinst. Marseille fick sin förra match uppskjuten tack vare att Paris SG hade 2 fall av svininfluensa i laget så dem har bara spelat 1 match på 2 veckor. Zürich har nyttig form och var många gånger nära att göra mål i förra mötet. (Det slutade 0-1 till Marseille) FC Zürich kommer att spela snålt och försöka få med sig en poäng.

Detta var speltipsen för denna dagen :) Jag har gjort mitt främsta för att hitta det bästa till alla. Hör av er om ni har några frågor eller funderingar om spel eller annat. Jag svarar gärna.

Lycka Till ikväll !

Ska du bli medlem på Betfair.se glöm inte att använda denna bonuskoden: MEHEELJGE

Jag är professionel Sport Trader och jag använder mig av detta systemet för att tjäna meallan 20.000-25.000 SEK varje månad på Betfair. Sa jag att det var skattefritt??? www.fotbollspengar.se

Här är ett engelsk system som Fotbollspengar rekommnderar starkt till alla sina kunder. Jag själv har inte köpt det än men det är värt att gå in och läsa om det på hemsidan :) Det handlar också om att spela på sport. Gå till www.SportBettingChamp.com

2 kommentarer:

  1. Hej !

    Jag följde dina tips igår och vinst blev det här med :) Verkar vara gryma tips du ger och seriösa :) Tack för en bra blogg ! Kommer följa den starkt :)

    Ha det gött !

    SvaraRadera
  2. Jag försöker alltid hitta dem bästa spelen till mina läsare . Det är extra kul när någon hör av sig och säger att det går bra !

    SvaraRadera